Aizvērt
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Veiksmes pamatā – labi darbinieki

Veiksmes pamatā – labi darbinieki

2019. gada 28. novembrī, 17:00
Konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva"kategorijā "Ražotājs" izvirzītā SIA "AJG plus" īpašnieks Aigars Zvingulis kokapstrādes biznesā ir kopš 1993. gada, šis uzņēmums izveidots 2001. gadā un par spīti dažādiem pārbaudījumiem darbojas vēl joprojām.
Lauž stereotipu par mālu

Lauž stereotipu par mālu

2019. gada 28. novembrī, 00:00
Kuldīgas uzņēmuma "Kaisme dizains" īpašniece Kristīne Šimpermane konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva"pieteikta kategorijā "Amatnieks". Rotas viņa sākusi darināt pirms pusotra gada.
„Bez saviem palīgiem neesmu nekas”

„Bez saviem palīgiem neesmu nekas”

2019. gada 27. novembrī, 18:00
Ģimenes ārste Inese Zīle, kura konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" izvirzīta kategorijā "Pakalpojums", konkursa komisiju sagaida Vārmes doktorātā.
Daudz jaunu ieceru nākotnei

Daudz jaunu ieceru nākotnei

2019. gada 27. novembrī, 00:00
Konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva"kategorijā "Tūrisma uzņēmējs" izvirzītās Laidu pagasta zemnieku saimniecības "Zemturi" īpašniece Kristīne Kristovska stāsta, ka tūrisms ir tikai viena no nozarēm – otrs bizness ir šķirnes trušu audzēšana. Abas viena otru papildinot.
Lai viesi vēlētos atgriezties

Lai viesi vēlētos atgriezties

2019. gada 26. novembrī, 00:00
Uzņēmums "Rota IG", kas saimnieko viesnīcā un restorānā "Jēkaba sēta", konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" izvirzīts kategorijā "Tūrisma uzņēmējs".
Cauri krīzei uz attīstību

Cauri krīzei uz attīstību

2019. gada 25. novembrī, 00:00
Konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Pakalpojums" izvirzīts uzņēmums "IMG Projekti", kas izgatavo, piegādā un montē logus, durvis, vārtus, iebūvējamās mēbeles, bīdāmās sistēmas, moduļu virtuves un žalūzijas.
Jo ātrāk pielāgojas, jo vairāk iegūst

Jo ātrāk pielāgojas, jo vairāk iegūst

2019. gada 23. novembrī, 00:00
Konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Ilgtspējīgākais uzņēmums" pieteikta salonfrizētava "Rita", kuras kolektīvs šogad nosvinējis 25 gadus.
Uzņēmums paplašinās

Uzņēmums paplašinās

2019. gada 22. novembrī, 00:00
„Ejam tikai uz priekšu – bizness mums ļoti veiksmīgs,” saka Padures "Laimdotu" īpašnieks Guntars Pirtnieks. Kokapstrādes un galdniecības uzņēmums konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" izvirzīts kategorijā "Ražotājs".
Trauki ar enerģiju

Trauki ar enerģiju

2019. gada 21. novembrī, 14:43
Padures darbnīcas "Saules ceplis" dizainere un keramiķe Madara Atiķe konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" izvirzīta kategorijai "Amatnieks".
Vienīgā profesija

Vienīgā profesija

2019. gada 14. novembrī, 00:00
„Paldies klientiem, kas mani izvirzījuši!” saka Kuldīgas friziere Anda Barkāne – viņa pieteikta konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Skaistumkopšana".
Jauns optikas veikals Kuldīgā

Jauns optikas veikals Kuldīgā

2019. gada 13. novembrī, 01:00
Kuldīgā, Liepājas ielā 9, durvis vēris salons "Optika "Metropole"".
Biznesā jābūt elastīgam

Biznesā jābūt elastīgam

2019. gada 13. novembrī, 00:00
Kkonkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Ilgstpējīgākais uzņēmums" izvirzītā SIA "Simra" 1998. gadā Kuldīgā izveidota kā neliela galdniecība, kas rada mēbeles pēc individuāliem projektiem.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.