Aizvērt
Vēlēšanu iecirkņos – rosība un labs noskaņojums

Vēlēšanu iecirkņos – rosība un labs noskaņojums1

Aktivitāte 14. Saeimas vēlēšanās ir nedaudz augstāka nekā pirms četriem gadiem. Kuldīgas novadā līdz 12.00 bija nobalsojuši 30,14% balsstiesīgo vēlētāju. Ko Kurzemnieka žurnālisti uzzināja vēlēšanu iecirkņos Alsungā, Ēdolē, Pelčos, Rumbā un Kuldīgā?
2022. gada 1. oktobrī, 15:47
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Krievijas apetīte mazinās?

Krievijas apetīte mazinās?

2022. gada 28. martā, 11:10
Ukrainas aizstāvības kara 33. diena. Krievija mainījusi mērķus – piektdien tā paziņojusi par savas „specoperācijas” pirmās fāzes beigām un to, ka turpmāk koncentrēsies tikai uz pilnīgu Austrumukrainas „atbrīvošanu”, ar to domājot Donbasa apgabalu. Tas apliecina, ka sākotnējie mērķi mēneša laikā nav sasniegti.
Ukraina un Krievija apmaina gūstekņus

Ukraina un Krievija apmaina gūstekņus

2022. gada 25. martā, 16:07
Pirmo reizi kopš Krievija iebrukuma Ukrainā, kas sākās 24. februārī, puses apmainījušās gūstekņiem: 11 Krievijas jūrnieki, kas Odesā izglābti no grimstoša kuģa, iemainīti pret 19 Ukrainas jūrniekiem, tostarp no kuģa pie Zmijinijas salas, ceturtdien paziņojusi Ukrainas vicepremjere Irina Vereščuka.
Ukraina turas

Ukraina turas

2022. gada 24. martā, 16:18
Apritējis mēnesis, kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā. Trešdien Ukrainas armijai izdevies par 20–30 kilometriem atspiest okupācijas spēkus prom no galvaspilsētas.
Krievijas ofensīva apstājusies

Krievijas ofensīva apstājusies

2022. gada 23. martā, 19:09
Ukrainas neatkarības kara 28. diena. Ukraina aprēķinājusi, ka savulaik Padomju armija karā Afganistānā desmit gados zaudējusi mazāk tehnikas un dzīvā spēkā nekā Krievijas armija 26 dienās Ukrainā.
Prognoze: kad karš var beigties

Prognoze: kad karš var beigties

2022. gada 22. martā, 17:19
Krievijas uzbrukuma 27. diena. Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis savā feisbuka kontā šodien jautā: „Kas vēl okupantiem jāizdara, cik daudz cilvēku tiem vēl jānogalina, lai Rietumu un NATO līderi pozitīvi atbildētu Ukrainas lūgumam slēgt lidojumiem gaisa telpu vai apgādāt mūs ar lidmašīnām, kas mums tik ļoti nepieciešamas?”
Ukraina noraida Krievijas ultimātu

Ukraina noraida Krievijas ultimātu

2022. gada 21. martā, 20:45
Ukrainas kara 26. diena. Apšaude nerimstas. Pirmdienas rītā Krievijas armija Sumu pilsētā trāpījusi ķīmiskajai rūpnīcai. Tas radījis amonjaka noplūdi. Apdraudēta ir apkārtne piecu kilometru rādiusā.
Apšaude turpinās, solīti desmit koridori

Apšaude turpinās, solīti desmit koridori

2022. gada 19. martā, 14:05
24. dienu Krievija uzbrūk Ukrainai. Bēgļu straumes plūst gan uz citām Ukrainas vietām, gan citām valstīm. Kuldīgas novadā līdz 17. martam uzņemti 60 patvēruma meklētāji: 29 pieaugušie un 31 bērns.
Putins: „asiņainais diktators” un „visīstākais rīkļurāvējs”

Putins: „asiņainais diktators” un „visīstākais rīkļurāvējs”

2022. gada 18. martā, 14:39
Krievija Ukrainai uzbrūk 23. dienu. Valsts drošības dienests Latvijā vāks pierādījumus Krievijas noziegumiem Ukrainā un aicina atsaukties tos, kuri okupantu zvērībām ir liecinieki, rakstot e-pastā Ukraina@vdd.gov.lv vai zvanot pa tālruni 67208964.
Okupanti turpina slepkavot

Okupanti turpina slepkavot

2022. gada 17. martā, 21:10
Trešdien Krievijas armija turpinājusi bombardēt jau tā izpostīto Mariupoli, sagraujot teātri un peldbaseinu. Zīmīgi, ka abas ēkas kā bumbu patvertnes izmantojuši iedzīvotāji, tostarp grūtnieces un bērni.
Karš tiešraidē

Karš tiešraidē

2022. gada 16. martā, 11:04
Katru dienu dažādos ziņu portālos un sociālajos tīklos parādās simtiem foto un video no kara plosītās Ukrainas. Rit jau 21. diena. Var teikt, ka šis ir pirmais karš, kas notiek tiešraidē.
Klāt Ukrainas kara 20. diena

Klāt Ukrainas kara 20. diena

2022. gada 15. martā, 17:06
Otrdienas rītā Krievijas armija turpinājusi intensīvu Kijivas apšaudi, vairāki lādiņi trāpījuši dzīvojamajos namos. Savukārt pasaules sabiedrība turpina sodīt Krievijas oligarhus, piedāvājot viņu īpašumos izmitināt bēgļus no Ukrainas.
Sankcijas žņaudz Krieviju

Sankcijas žņaudz Krieviju

2022. gada 14. martā, 10:07
Pamazām sākas Krievijas histērija, ko izraisa pasaules valstu ekonomiskās sankcijas. Par to liecina draudi, kas izteikti tiem starptautiskajiem uzņēmumiem, kuri paziņojuši par aiziešanu no Krievijas.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.