Aizvērt
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Tirgo emocijas

Tirgo emocijas

2019. gada 12. novembrī, 00:00
Konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Tūrisma uzņēmējs" pieteiktā SIA "KUULD" ir dāvanu un suvenīru tirgotava, kā arī veikals māksliniekiem un amatniekiem, kurā darbojas Igors Verners ar sievu Sandu Svenču-Verneri.
Nodod zināšanas jaunajai paaudzei

Nodod zināšanas jaunajai paaudzei

2019. gada 11. novembrī, 00:00
Kuldīgas "IMA autoservisa" īpašnieks Imants Rukuts konkursam "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" pieteikts kategorijā "Mentors". Pagājušajā gadā servisam piešķirta balva kā Kurzemes labākajam mācību prakses uzņēmumam.
Jaunas telpas un iekārtas

Jaunas telpas un iekārtas

2019. gada 8. novembrī, 08:00
Vārmes zemnieku saimniecībā "Garīši" uzbūvētas un atjaunotas ražošanas ēkas un iegādātas papildu iekārtas dārzeņu pārstrādei.
Vērienīga būvniecība, modernas iekārtas

Vērienīga būvniecība, modernas iekārtas2

2019. gada 11. oktobrī, 08:00
Bērza saplākšņa ražotāja "Stiga RM" Kuldīgā turpina paplašināties – Meistaru ielā tiek celta jauna ražošanas ēka un gādāta mūsdienīga, pat robotizēta tehnika.
Viss sākas ar labu ideju

Viss sākas ar labu ideju

2019. gada 30. septembrī, 05:00
Par izaicinājumiem, savu ieceri pārvēršot par biznesa ideju, nodibinot uzņēmumu un attīstot to Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Kuldīgas biznesa inkubatora paspārnē, stāsta SIA „Kursa Altum” īpašnieks, arborists Māris Lapsiņš un SIA „Joyful Couple” dibinātāji, attiecību spēļu veidotāji Madara Akuratere un Eduards Pulks.
Vēja enerģija un kopienas intereses

Vēja enerģija un kopienas intereses3

2019. gada 23. septembrī, 06:00
Daudzviet Eiropā vēja parku jauda pieaug. Tur atjaunojamos resursus sabiedrība novērtējusi no ekonomiskā, tehnoloģiskā, klimata pārmaiņu mazināšanas un sociālo ieguvumu viedokļa. Kāpēc Latvijā tik liela iedzīvotāju pretestība?
Cik izmaksā Kuldīgas baseins

Cik izmaksā Kuldīgas baseins3

2019. gada 23. septembrī, 02:00
Valsts kontrole (VK), vērtējot Kuldīgas novada sporta skolas pārbūvi un peldbaseina celtniecību, gan aizrādījumus pašvaldībai izteikusi, gan to uzslavējusi.
SPA vīriešiem un džentlmeņu klubiņš

SPA vīriešiem un džentlmeņu klubiņš6

2019. gada 13. septembrī, 08:00
Pirmdien Kuldīgā, Aizputes ielā pretī tirgum, durvis vērs bārddziņu salons "Royal Dandy".
Galvenās problēmas uzņēmējdarbībā un zemnieku nākotne

Galvenās problēmas uzņēmējdarbībā un zemnieku nākotne

2019. gada 7. septembrī, 18:40
Lauksaimniecība ir viena no prioritārajām nozarēm valstī, un vienmēr uztraucamies, vai esam konkurētspējīgi ar citiem Eiropas zemniekiem, taču šoreiz pielikumā „Novadi rok dziļāk” gribējām noskaidrot, ko paši lauksaimnieki domā par sava biznesa nākotni, modernizāciju un izdzīvošanu. Un pētījām arī, kādas ir Latvijas uzņēmējdarbības galvenās problēmas, centāmies noskaidrot, ar ko jāsaskaras jaunam uzņēmējam un kas ir mūsu biznesa atpazīšanas zīmes pasaules tirgos.
1000 litru stundā

1000 litru stundā1

2019. gada 28. augustā, 08:00
Kuldīgā, Graudu ielā 5, darbu sākusi uzņēmuma "Sulu paradīze" ražotne. To ierīkojuši Lietuvas uzņēmēji Stasis Doveika un Asta Doveikiene.
Stāv rindā, lai atgūtu savu naudu

Stāv rindā, lai atgūtu savu naudu

2019. gada 23. augustā, 04:00
Vakarrīt sākta garantētās atlīdzības izmaksa "PNB bankas" klientiem. Tāpat kā visā Latvijā, arī pie Kuldīgas filiāles durvīm (veikalā "Rimi") cilvēki pulcējās, lai atgūtu savu naudu.
"PNB bankā" no rītdienas varēs naudu saņemt

"PNB bankā" no rītdienas varēs naudu saņemt

2019. gada 21. augustā, 05:00
"PNB bankas", agrākās "Norvik" bankas, darbība ir apturēta, bet klienti pie savas naudas varēs tikt no rītdienas, 22. augusta. Līdz tam bankā vai bankomātos to izņemt nav iespējams, jo filiāles ir slēgtas un visi konti šobrīd iesaldēti. Kuldīgas filiāle atrodas veikalā "Rimi".
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.