Aizvērt
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Kafija, kas grauzdēta Kuldīgā

Kafija, kas grauzdēta Kuldīgā1

2019. gada 13. decembrī, 00:00
Uzņēmējs Klāvs Šlakorcins un Kuldīgas kafijas grauzdētava "Curonia" konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva"nominēta kategorijai "Tūrisma uzņēmējs".
Vēlme pēc radošas brīvības

Vēlme pēc radošas brīvības

2019. gada 12. decembrī, 17:24
Adītāja Vita Ošeniece, kura konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" izvirzīta kategorijā "Amatnieks", profesionāli ar to nodarbojas 25 gadus, bet šogad kopā ar kolēģi Ilvu Maureri atvērusi Kuldīgā darbnīcu un veikaliņu 1905. gada ielā.
Skolēni iesaistās krēslu ražošanā

Skolēni iesaistās krēslu ražošanā

2019. gada 6. decembrī, 08:00
Viduskurzemes pamatskolas-attīstības centra skolēnu mācību uzņēmums (SMU) "Jaunais amatnieks" sācis sadarbību ar "Rīgas Krēslu fabriku" – pieci audzēkņi apstrādās vienu tur ražoto krēslu detaļu.
„Mums ir kustīgi ļaudis”

„Mums ir kustīgi ļaudis”

2019. gada 6. decembrī, 00:00
Konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Pakalpojums" izvirzītās SIA "Leroko" īpašnieks Māris Rožkalns stāsta, ka pārsvarā pārdod un apkalpo lauksaimniecības tehniku.
Ar modernu attieksmi un tehnoloģijām

Ar modernu attieksmi un tehnoloģijām1

2019. gada 5. decembrī, 00:00
Zobārstniecības uzņēmums "Anroja" konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" izvirzīts kategorijā "Pakalpojums". Ārste Anete Paškova to Kuldīgā atvērusi 2015. gadā.
Darba hobijs – vīns un muiža

Darba hobijs – vīns un muiža

2019. gada 4. decembrī, 00:00
Kabiles muižas vīna darītava konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" pieteikta kategorijā "Debija".
Dzimšanas dienas dāvana pārtop biznesā

Dzimšanas dienas dāvana pārtop biznesā

2019. gada 3. decembrī, 00:00
Konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Ražotājs" pieteiktā uzņēmuma "Platte" īpašnieki Roberts Herberts un Raimonds Ūdris no koka rada bērnu spēļu virtuvītes "Midmini" un korpusa mēbeles, izpilda individuālus pasūtījumus.
Klientu prasīgums neļauj atslābt

Klientu prasīgums neļauj atslābt

2019. gada 2. decembrī, 00:00
Konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Skaistumkopšana", kas konkursā iekļauta pirmo reizi, pieteikta manikīre Kristīne Kromane. Viņas kabinets ir Kuldīgā, Smilšu ielā 24. Par nominēšanu viņa saka – sākumā domājusi, ka tas ir joks.
Radoša vide

Radoša vide

2019. gada 1. decembrī, 00:00
Konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijai "Gada debija" pieteikta Saiva Auziņa. Viņa dekorē svinību vietas un iznomā dekorus, rīko meistarklases floristikā un rotu gatavošanā.
Patīk izdomāt risinājumu

Patīk izdomāt risinājumu

2019. gada 30. novembrī, 00:00
Nelda Blūma (SIA "Drukart"), kura konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" pieteikta kategorijā "Amatnieks", pēc vairākiem gadiem Anglijā atgriezusies Kuldīgā.
Kūku cepšana – sirdslieta

Kūku cepšana – sirdslieta

2019. gada 29. novembrī, 16:00
Konditore Inese Goldmane rūpējas par savu uzņēmumu "Ineses tortes", kas konkursam "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" pieteikts kategorijā "Ražotājs".
Svin 25. dzimšanas dienu

Svin 25. dzimšanas dienu

2019. gada 29. novembrī, 00:00
„Mums ir izdevies noturēties,” saka "Lotes" īpašniece Dzidra Priedola. Kuldīgas veikals, kuram aprit 25 gadi, konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva"izvirzīts kategorijā "Ilgtspējīgākais uzņēmums".
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.