Aizvērt

Kūku cepšana – sirdslieta

2019. gada 29. novembrī, 16:00
Raksta autors: Kārlis Komarovskis
Kūku cepšana – sirdslieta
„Kūku gatavošana ir mazā valstiņa, kurā varam sevi izpaust,” saka konditore Inese Goldmane.
Foto: Kārlis Komarovskis
Konditore Inese Goldmane rūpējas par savu uzņēmumu "Ineses tortes", kas konkursam "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" pieteikts kategorijā "Ražotājs".
Decembrī tam apritēs jau 26 darba gadi. Rumbas pagasta uzņēmums dienā spēj pagatavot pat 500 toršu. Sortimentā ir desmit veidu medus, šokolādes un biezpiena tortes. Tās cep no dabiskām un Latvijā iegūtām izejvielām un var nopirkt veikalu tīklā Rimi.

„Kūku cepšana man ir sirdslieta, tāpēc man tiešām patīk tas, ko es daru. Ikdienas prieks ir tas, ka no dabīgām izejvielām spējam ražot to, kas garšo pašiem. Īpašs gandarījums, ka mūsu biezpiena tortei vienīgajai Latvijā ir Zaļā karotīte,” prieku par padarīto uzsver konditore.

Produkcijas pagatavošanā piedalās četras piecas konditores. Īpašniece atzīst, ka labie darbinieki ir uzņēmuma panākumu atslēga: Priecājos, ka ir kolosāls kolektīvs – esam ļoti ģimeniski un mīļi.”

Uzņēmums atbalsta kultūras un sporta pasākumus, lielākoties palīdzot mazajiem novada futbolistiem. I.Goldmane uzsver, ka došanas prieks ir liels, iegūtās pateicības – saviļņojošas: „Domāju, ka dzīvē darbojas princips Dots devējam atdodas. Prieks, ko saņemam no cilvēkiem, ir lielāks nekā tas, ko viņiem iedodam materiāli. Brīdī, kad bērni atsūta pateicības video, vienkārši apraudos no tā, cik tas ir mīļi.”
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.