Aizvērt

Pārbūvē vēl divas ielas (foto)

2020. gada 21. augustā, 11:43
Raksta autors: Inguna Spuleniece
Pārbūvē vēl divas ielas (foto)
Foto: Elisa Rudzīte
Kuldīgā remonts sācies 1905. gada ielā, tas notiek arī Gravas ielā. Autovadītājiem jārēķinās ar transporta kustības maiņu.
Lai būtu drošāk pie V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas, projektā Satiksmes drošības uzlabošana pie izglītības iestādēm tiks pārbūvēts Gravas ielas posms līdz Ventspils ielai un krustojums ar Dārza ielu. Savukārt 1905. gada iela tiks labota no Smilšu līdz Ventspils ielai. Tas darīts tāpēc, lai drošāk tiem, kuri dodas uz bērnu un jauniešu centru.

1905. gada ielai līgums noslēgts uzņēmumu A-Land, par būvuzraudzību atbild SIA Pro CAD, projekta autors – SIA PBT. Kopējās izmaksas ir nepilni 230 000 eiro (ar PVN). Arī Gravas ielā strādās A-Land, projekta autors ir SIA JOE, būvuzraugs – Pro CAD, kopējās izmaksas – ap 332 000 eiro (ar PVN). Būvdarbi notiks septiņus mēnešus. Lai tas notiktu, pašvaldība saņēmusi valsts aizdevumu ārkārtējās situācijas ietekmes mazināšanai saistībā ar Covid-19 izplatību.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.