Aizvērt
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Skrundā pēc ilga laika – bez deficīta

Skrundā pēc ilga laika – bez deficīta

2020. gada 31. janvārī, 00:06
Ārkārtas sēdē Skrundas novada dome pieņēmusi šīgada budžetu, un pēc ilgāka pārtraukuma tas ir bez deficīta, proti, ieņēmumi saplānoti lielāki par izdevumiem.
Katrs par sevi, tomēr kopā

Katrs par sevi, tomēr kopā

2020. gada 28. janvārī, 02:00
„Kā tādās telpās var nesmaidīt!” Kuldīgas rūpniecības tirgus atvēršanā citā vietā priecājās viens no tirgotājiem Imants Bušmanis.
Veiksme oriģinalitātē

Veiksme oriģinalitātē

2020. gada 24. janvārī, 07:00
„Nav jādzīvo Rīgā, lai nodarbotos ar radošu uzņēmējdarbību. Patiesībā laukos var nopelnīt pat vairāk, jo nav tik lielu tēriņu. Un vide daudz patīkamāka,” saka skrundeniece, SIA „TRIK’ design” īpašniece Ilze Fricsone.
Kad talkā nāk vīrs uz stundu

Kad talkā nāk vīrs uz stundu1

2020. gada 17. janvārī, 06:00
Aptuveni divus mēnešus Kuldīgas uzņēmums "Z Global" piedāvā pakalpojumu "Vīrs uz stundu".
Jābūt stiprai pārliecībai, ka izdosies

Jābūt stiprai pārliecībai, ka izdosies

2020. gada 3. janvārī, 01:00
Nonākot izvēles priekšā – sākt savu biznesu vai pārcelties uz ārzemēm –, kuldīdznieki Agnese un Jānis Grundmaņi izlēmuši darboties tepat. Nodibinājuši uzņēmumu „Pilskrogs”, kas trešo sezonu nodrošina ēdināšanu Ēdoles pilī, un kopš pagājušās vasaras tur apsaimnieko arī viesnīcu un lielo zāli.
Gandarījumu sniedz palīdzēšana

Gandarījumu sniedz palīdzēšana1

2019. gada 17. decembrī, 00:00
Mārtiņš Tjarve ir konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Debija" izvirzītā uzņēmuma "MT Parts" īpašnieks. Virkas ielā veikals piedāvā vieglo auto rezerves daļas, smērvielas un aksesuārus. Pašlaik tiek algoti pieci darbinieki.
Lielākā balva ir klienti – pieplūdums jūtams visu gadu

Lielākā balva ir klienti – pieplūdums jūtams visu gadu

2019. gada 17. decembrī, 00:00
Individuālā komersante Ina Japeniņa, kura konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" nominēta kategorijā "Skaistumkopšana", darbojas skaistuma studijā "Mocca" Liepājas ielā.
Ja aiziet priecīgi un apmierināti

Ja aiziet priecīgi un apmierināti

2019. gada 16. decembrī, 00:00
Manikīre, individuālā komersante Olga Pērkone, kura pieteikta konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Skaistumkopšana", darbojas Piltenes ielā pretī "A aptiekai". Cilvēki novērtējuši rūpīgo darbu un to, ka darbalaiks bieži pakārtots klientu vajadzībām. Atzinīgi vārdi veltīti Olgas komunikācijas prasmēm un mājīgajam kabinetam.
Arī ļoti tāli viesi

Arī ļoti tāli viesi

2019. gada 16. decembrī, 00:00
Kuldīgas brīvdienu mājā "Raxti", kas konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" nominēta kategorijā "Tūrisma uzņēmējs", saimniece Aija Pušīlova priecājas, ka šī sezona bijusi laba. Pieprasījums liels, uzņemti viesi pat no tādām tālām zemēm kā Japāna, Ķīna, Apvienotie Arābu Emirāti, Taizeme, Vjetnama un citām.
Negaida, ka kritīs no gaisa

Negaida, ka kritīs no gaisa

2019. gada 15. decembrī, 22:39
Veikals "Retr", kas konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" startē kategorijā "Pakalpojums", vienīgais Kuldīgā piedāvā pievīlēt atslēgas, pārdod lietotu elektrotehniku no Skandināvijas un, sadarbojoties ar meistaru Aivaru Lukševicu un darbnīcu "Sfēra", šo tehniku arī remontē.
Piegādā koka rotaļlietas visā pasaulē

Piegādā koka rotaļlietas visā pasaulē

2019. gada 15. decembrī, 22:35
SIA "Flockmen" ir jauns uzņēmums, kas konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" pieteikts kategorijā "Debija", bet strauji attīstās un jau iekarojis ievērību pasaulē – Kuldīgā un Murjāņos ražotās koka rotaļlietas mēro ceļu pie klientiem visos kontinentos. Spēkus apvienojušas vairākas ģimenes – tagadējie vai bijušie kuldīdznieki.
Svarīgi saglabāt stabilitāti

Svarīgi saglabāt stabilitāti

2019. gada 14. decembrī, 00:00
Kuldīgas uzņēmums "Agrotehnika", kas konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" izvirzīts kategorijā "Ilgtspējīgākais uzņēmums". Tā darbības sfēras ir lauksaimniecības tehnikas un automašīnu "Ford" rezerves daļu, akumulatoru, riepu, arī darba instrumentu, dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība. Nesen piedāvājumā iekļautas pārvietojamās mājas.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.