Aizvērt

Ja aiziet priecīgi un apmierināti

2019. gada 16. decembrī, 00:00
Ja aiziet priecīgi un apmierināti
Olga Pērkone: „Nākotnē mēs vēlētos lielāku telpu, kā arī sniegt vairāk pakalpojumu. Gribētu, lai vienā vietā var strādāt vairākas meitenes. Tādi ir mūsu sapņi.”
Manikīre, individuālā komersante Olga Pērkone, kura pieteikta konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Skaistumkopšana", darbojas Piltenes ielā pretī "A aptiekai". Cilvēki novērtējuši rūpīgo darbu un to, ka darbalaiks bieži pakārtots klientu vajadzībām. Atzinīgi vārdi veltīti Olgas komunikācijas prasmēm un mājīgajam kabinetam.
„Savulaik izmācījos par virsdrēbju šuvēju, bet skaistumkopšanā strādāju kopš 2007. gada. Nodarbinātības valsts dienestā piedāvāja kursus. 2012. gadā sāku strādāt individuāli. Mums klientu ir ļoti daudz. Drīz sāks strādāt mana meita, un būsim vienā kabinetā,” nokļūšanu nozarē atminas O.Pērkone. „Kuldīga ir maza, un viens otram mūsu pakalpojumus iesaka. Konkurence liela, bet domāju, ka darba pietiek visiem. Sievietēm patīk pucēties, un viņas to darīs vienmēr.”

Manikīre uzsver, ka cilvēki no salona bieži aiziet priecīgi: „Klienti mūs ļoti novērtē. Ir gandarījums, kad cilvēks aiziet priecīgs, smaidīgs un apmierināts. Ko sievietēm vajag? Uzlako nagus, un garastāvoklis uzlabojas! Bet nākas piestrādāt arī par psihologu. Kāds kaut ko izstāsta, un arī tas cilvēkam uzlabo garastāvokli. Lai gan darbs mēdz būt emocionāli nogurdinošs, tas ir patīkams, jo cilvēki nāk pie manis kā pie drauga.”

O.Pērkone iezīmē, ka par izskatu sākušas rūpēties arvien vairāk sieviešu: „Kādreiz manikīru apmeklēja un to varēja atļauties aptuveni 30%, bet šobrīd katra otrā. Jaunās meitenes arī grib nākt, un mammas atļauj. Vasarā dāmām pieprasīti ir spilgtie toņi: jo spilgtāk, jo labāk. Savukārt rudenī populāri kļūst tumšie. Dizains vienmēr bijis un būs dāmām svarīgs.

Kādreiz strādāju līdz pat astoņiem vakarā. Tagad tik ilgi nevaru, bet strādāju katru dienu, arī sestdienās. Darbs ir interesants un man patīk. Pie manis strādā arī jaunās meitenes. Prieks, ka viņām ir savas idejas un nozarei ir turpinājums.”
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.