Aizvērt

Kad talkā nāk vīrs uz stundu

2020. gada 17. janvārī, 06:00
Raksta autors: Inta Jansone
Kad talkā nāk vīrs uz stundu
Juris Rozentāls devies ierīkot dūmu detektorus.
Foto: Laila Liepiņa
Aptuveni divus mēnešus Kuldīgas uzņēmums "Z Global" piedāvā pakalpojumu "Vīrs uz stundu".
„Vēlējāmies īstenot ideju, kas Kuldīgas novadā vēl nebija pieejama. Tā radās doma par pakalpojumu Vīrs uz stundu. Pieaugušie to var uztvert arī citādāk, bet tur jau tas āķis – nosaukums paliek atmiņā,” Kurzemniekam saka firmas pārstāvis Juris Rozentāls.

„Ja vajag pieskrūvēt lampas, nomainīt kontaktus, izdarīt citas saimnieciskas lietas, arī montēt mēbeles, tad talkā var nākt vīrs uz stundu, lai gan varam arī uzbūvēt māju no nulles līdz atslēgai. Protams, ir jau meistari, brigādes, bet viņi vēlas darīt liela apjoma darbus, negrib krāmēties ar sīkumiem.”

J.Rozentāls Saldus tehnikumā mācījies ēku būvtehniķos, pie Aigas Vaitkus kursos apguvis telpu noformējumu un interjeru, apguvis elektrodrošības pamatus, bet šobrīd kursos mācās darba drošību. „Lai šo darbu darītu, jābūt dažādām zināšanām, arī dokumentiem,” saka J.Rozentāls. Nākotnē ir doma klāstu papildināt ar jauniem pakalpojumiem.
Komentāri
George Vartanov
2020. gada 18. martā, 00:38
Sveiki
Nesen uzzināju par portālu www.AnyDo.lv.
Varu rekomendēt pameklet šeit:

Mājas meistars
Vīrs uz stundu
Dažādu darbu strādnieki

AnyDo.lv - tas ir online serviss privāto speciālistu meklējumos sadzīves un biznesa uzdevumu risinājumiem. Vietne apvieno pakalpojumu pasūtītājus un kompetentus izpildītājus.

Varat būt kā izpilditājs, kā ari pasūtīt kaut kadu izpildītāju mājas un biznesa uzdevumiem: amatnieku, celtnieku, apkopēju, kurjeru, auklītes tas ir ērts veids, kā ātri pasūtīt jebkuru pakalpojumu.
P.S. darbs no mājām
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.