Aizvērt

Gandarījumu sniedz palīdzēšana

2019. gada 17. decembrī, 00:00
Gandarījumu sniedz palīdzēšana
Mārtiņš Tjarve : „Mūsu veiksmes stāsts ir produkcijas cena, kā arī apkalpošanas veids”.
Mārtiņš Tjarve ir konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" kategorijā "Debija" izvirzītā uzņēmuma "MT Parts" īpašnieks. Virkas ielā veikals piedāvā vieglo auto rezerves daļas, smērvielas un aksesuārus. Pašlaik tiek algoti pieci darbinieki.
„Sākām darboties 2018. gada martā. Mitināmies Virkas ielā un attīstāmies, mēģinot tikt līdzi saspringtajai tirgus situācijai. Kuldīgā ir daudzi rezerves daļu veikali, un tas nozīmē, ka konkurence ir liela. Šobrīd uzņēmumam viss sanāk,” uzsver īpašnieks. „Pirms tam četrus gadus nostrādāju auto rezerves daļu tirdzniecībā. Pieredze dara savu, un man patīk tas, ko daru. Mūsu veiksmes stāsts ir produkcijas cena, kā arī apkalpošanas veids. Nākam pretī cilvēkiem, ja ir vajadzība, preces arī piegādājam. Ja auto saplīst uz ceļa, varam detaļu aizvest.”

Preču spektrs ir plašs, tomēr vispieprasītākās ir Vācijas un Japānas spēkratu detaļas. „Latvijā šie auto ir visvairāk iecienīti, bet rezerves daļas varam piemeklēt jebkurai markai. Parasti preces var saņemt vienas divu darbdienu laikā, citreiz tajā pašā dienā. Ja vajadzīga oriģināldetaļa, būs jāgaida ilgāk – līdz sešām septiņām darbdienām.

Mūsu galvenie klienti ir autovadītāji, nevis autoservisi. Tie, kuri mājās savas mašīnas remontē paši. Vairums pērk vidējās cenas preces. Pat šikāku auto īpašnieki izvēlas lētākus variantus. Vecākās automašīnās īpašnieki nevēlas ieguldīt lielus līdzekļus, tāpēc pērk lētākas rezerves daļas,” par tendencēm stāsta M.Tjarve.

„Teikšu godīgi – piecdesmit procentus no gandarījuma sniedz palīdzēšana cilvēkiem. Vienmēr gribas atrast klientam to īsto detaļu – tieši to, ko viņš vēlas. Nevis piedāvāt to, kas man būtu visizdevīgākā, piemēram, notirgojot pazīstamu zīmolu,” prieku darbā iezīmē SIA MT Parts īpašnieks.
Komentāri
Imis
2019. gada 17. decembrī, 21:36
Tu neko nepalīdz, vienmer kad kautko no Tevis vajag tad kautkādas pārgudrības runā
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.