Aizvērt

Lielākā balva ir klienti – pieplūdums jūtams visu gadu

2019. gada 17. decembrī, 00:00
Lielākā balva ir klienti – pieplūdums jūtams visu gadu
Ina Japeniņa uzskata, ka frizieriem jāzina jaunākās modes tendences un zināšanas jāpapildina: „Braukājam uz kursiem. Esmu bijusi arī daudzos ārzemju ceļojumos. Ir sanācis būt Londonā, Berlīnē un Milānā.”
Individuālā komersante Ina Japeniņa, kura konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" nominēta kategorijā "Skaistumkopšana", darbojas skaistuma studijā "Mocca" Liepājas ielā.
„Šogad aprit pieci gadi kopš darbojamies šajās telpās. Frizieres darbu savulaik sāku Pārventā, kur man bija neliels kabinetiņš, bet vēlāk pārcēlos uz pilsētu. Studiju nosaucām vārdā Mocca, jo arī nakts tonis ir Mocca. Tas ienāca prātā kolēģei. Salonā esam trīs frizieres, un man ir foršas kolēģes. Viņas ir arī manas draudzenes. Braucam kopā ceļojumos un atpūšamies,” Ina ieskicē kolektīva veiksmes stāstu.

Friziere atzīst, ka klientu ne- trūkst – pieplūdums jūtams visu gadu. Nedaudz tukšāks ir janvāris. Daudz darāmā ir mācību gada sākumā, izlaidumu un svētku laikā. „Mūsu klientes lielākoties ir sievietes, arī daži vīrieši. Konkurenci pilsētā nejūtam. Visiem ir darbs, un labi, ka nozarē ienāk jaunie,” stāsta meistare.

Jautāta, kāpēc klienti izvēlas nākt šeit, I.Japeniņa domā, ka cilvēkiem patīk viņas pozitīvisms. „Vienmēr esmu smaidīga. Ja ir vajadzība, atnāku arī svētdienās. Esmu nākusi agri no rīta vai vēlos vakaros. Pielāgojos klientiem, un viņi to ļoti novērtē. Man ir gandarījums, ka daudzi zvana. Labi, ka ir jāstrādā, nevis jāsēž un jāgaida. Darba lielākā balva ir klienti,” atzīst friziere.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.