Aizvērt

Veiksmes pamatā – labi darbinieki

2019. gada 28. novembrī, 17:00
Raksta autors: Kristīne Duļbinska
Veiksmes pamatā – labi darbinieki
Aigars Zvingulis izrāda komisijai savu kokapstrādes uzņēmumu "AJG plus".
Foto: Kristīne Duļbinska
Konkursa "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva"kategorijā "Ražotājs" izvirzītā SIA "AJG plus" īpašnieks Aigars Zvingulis kokapstrādes biznesā ir kopš 1993. gada, šis uzņēmums izveidots 2001. gadā un par spīti dažādiem pārbaudījumiem darbojas vēl joprojām.
Klientiem Latvijā, Eiropā un Apvienotajā Karalistē tiek piedāvāta visaugstākās kvalitātes produkcija – izturīgi dēļi koka paletēm. Te ražo arī šķeldu, zāģskaidas un nomaļu malku. Vēl darbība attīstīta metālapstrādē un griezējinstrumentu asināšanā. Pašlaik strādā 34 cilvēki.

„Veiksmīga biznesa pamatā ir labi darbinieki,” pārdomās dalās A.Zvingulis. „Kāda jēga kaut ko ražot, ja nav darbinieku? Kopš 2001. gada algas nevienu reizi nav aizkavējušās, tāpēc darbinieki nevarētu teikt, ka šeit slikti maksā un kaut kas kavētos. Līdz ar to daudz vieglāk ar viņiem sadarboties. Vairums cilvēku šeit strādā ļoti ilgi. Biznesa sākums bija ļoti grūts. Kas lika nepadoties? Es domāju, ka mans sportiskais gars iemācījis cīnīties līdz galam.”
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.