Aizvērt

Jauns optikas veikals Kuldīgā

2019. gada 13. novembrī, 01:00
Raksta autors: Iveta Grīniņa
Jauns optikas veikals Kuldīgā
Kuldīgas jaunajā salonā "Optika "Metropole"" apmeklētājus gaida darbinieces Aija Bērziņa (no kreisās) un Inita Zariņa (no labās), viņām palīdz uzņēmuma "Optic Guru" reģionālā vadītāja Diāna Briede.
Foto: Lāsma Reimane
Kuldīgā, Liepājas ielā 9, durvis vēris salons "Optika "Metropole"".
Ogres uzņēmumam Optic Guru ir veikali visā Kurzemē, tagad arī pie mums. Reģionālā vadītāja Kurzemē un Zemgalē Diāna Briede saka: „Tas bija mērķtiecīgs un apdomāts lēmums, kas tapis pāris gadus. Divas trīs reizes nedēļā te būs sastopama optometriste Annija Šperliņa, kura pārbaudīs redzi. Vēlams pieteikties iepriekš. Pie mums var pasūtīt brilles, strādājam ar dažādu veidu lēcām. Ir viss kontaktlēcu lietotājiem, kā arī saulesbrilles. Piedāvājam arī šo to mājas interjeram, jo viena uzņēmuma īpašnieka dzīvesbiedre Līga Kosoviča nodarbojas ar interjera dizainu un daži viņas veidotie priekšmeti redzami veikalā. Gribam būt maksimāli iederīgi Kuldīgā un tās vēsturiskajā gaisotnē, tāpēc centāmies to panākt arī telpās,” uzsver Diāna.

Te strādā divas jaunas darbinieces – kuldīdznieces Inita Zariņa un Aija Bērziņa. Pirmajās dienās viņas iedrošina mentore Estere Gorsvāne: „Lai strādātu šādā salonā, ir jāpatīk brillēm. Pirms darba vismaz mēnesi cītīgi jāmācās, jo jāapgūst specifiskas zināšanas.” Savukārt Inita un Aija uzsver, ka ir gatavas profesionāli augt un ka brilles svarīgas ne tikai redzes korekcijai, bet arī kā tēla aksesuārs.

Kuldīgā jau darbojas trīs optikas saloni: divi Liepājas ielā un viens Piltenes ielā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.