Aizvērt

Uzņēmums paplašinās

2019. gada 22. novembrī, 00:00
Raksta autors: Lāsma Reimane
Uzņēmums paplašinās
Komisija apskata Laimdotu galdniecības jauno ēku, kas paredzēta mēbeļu ražošanai.
Foto: Lāsma Reimane
„Ejam tikai uz priekšu – bizness mums ļoti veiksmīgs,” saka Padures "Laimdotu" īpašnieks Guntars Pirtnieks. Kokapstrādes un galdniecības uzņēmums konkursā "Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva" izvirzīts kategorijā "Ražotājs".
G.Pirtnieks stāsta, ka nesen uzbūvēta pilnīgi jauna 3000 m2 ēka mēbeļu ražošanai. „Startējām projektā un saņēmām finansējumu būvmateriāliem. Tā izdevās vislētāk, jo ēku projektējām un būvējām paši. Gribam paplašināt mēbeļu ražošanu. Tagad būs pilnīgi citas iespējas ražot sērijveidā. Tiek kārtoti dokumenti, un ēka tūlīt tiks nodota ekspluatācijā. Plānojam gada nogalē ievākties, lai nākamā gada sākumā varam darbu sākt jaunās telpās.

Jau daudzus gadus mūsu klienti ir logu un durvju ražotāji. Vietējais tirgus ir ļoti mazs, tāpēc stabili klienti ir Anglijā un Vācijā. Mēbeles lielākoties aiziet uz Norvēģiju, klienti ir arī Pakistānā un Irānā. Pašlaik mums ir pietiekami labs amatnieku sastāvs, bet esmu pārliecināts, ka vajadzēs vēl. Atrast jaunus darbiniekus ir ļoti grūti. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 50 cilvēku, viņi ir no Padures, Kuldīgas, Snēpeles, Alsungas.”
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.