Aizvērt
Vēlēšanu iecirkņos – rosība un labs noskaņojums

Vēlēšanu iecirkņos – rosība un labs noskaņojums1

Aktivitāte 14. Saeimas vēlēšanās ir nedaudz augstāka nekā pirms četriem gadiem. Kuldīgas novadā līdz 12.00 bija nobalsojuši 30,14% balsstiesīgo vēlētāju. Ko Kurzemnieka žurnālisti uzzināja vēlēšanu iecirkņos Alsungā, Ēdolē, Pelčos, Rumbā un Kuldīgā?
2022. gada 1. oktobrī, 15:47
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Krievija draud apšaudīt NATO ieroču piegādi

Krievija draud apšaudīt NATO ieroču piegādi

2022. gada 13. martā, 15:57
Krievijas armija izmisīgi cenšas virzīties uz priekšu un aplenkt Kijivu. Šajā rītā bombardēšanu piedzīvoja arī Ļviva, kura līdz šim bija relatīvi drošībā. Naktī militāro bāzi tur izšautas vismaz astoņas raķetes.
Ukraiņi turpina okupantus iznīcināt

Ukraiņi turpina okupantus iznīcināt

2022. gada 12. martā, 15:41
Karš Ukrainā notiek jau 17. dienu, un notikumu attīstībai līdzi seko visa pasaule. Parādās bažas, ka Krievija gatavojas Ukrainā lietot ķīmiskos vai bioloģiskos ieročus.
„Ukraina nepadodas un nepadosies”

„Ukraina nepadodas un nepadosies”

2022. gada 10. martā, 17:00
Ukrainas neatkarības kara 15. diena. Tās ārlietu ministrs Dmitro Kuleba Turcijā ticies ar Krievijas ārlietu ministru Sergeju Lavrovu. Diemžēl arī augstākā līmeņa sarunas neko nav devušas – progress pamiera jautājumā nav panākts, pat ne 24 stundu uguns pārtraukšana, lai no apšaudītajām pilsētām evakuētu cilvēkus. To preses konferencē pēc tam sacīja D.Kuleba.
ASV atsakās no Krievijas naftas un gāzes

ASV atsakās no Krievijas naftas un gāzes

2022. gada 9. martā, 10:59
Jau 14. dienu Ukrainā notiek karš, ko izraisījusi Krievija, iebrūkot kaimiņu zemē. Pēc ANO Augstā komisāra cilvēktiesību jautājumos biroja aplēsēm Ukrainā gājuši bojā 474 civiliedzīvotāji, bet vēl 861 guvis ievainojumus.
Notiks augsta ranga Ukrainas un Krievijas sarunas

Notiks augsta ranga Ukrainas un Krievijas sarunas

2022. gada 8. martā, 12:47
Ukrainas neatkarības kara 13. diena. Paredzēts, ka ceturtdien Turcijas pilsētā Antālijā notiks trīspusēja Turcijas, Ukrainas un Krievijas ārlietu ministru tikšanās. No Ukrainas ieradīsies Dmitro Kuleba, no Krievijas – Sergejs Lavrovs.
Ukrainā ierodas Lielbritānijas brīvprātīgie

Ukrainā ierodas Lielbritānijas brīvprātīgie

2022. gada 7. martā, 11:02
Krievijas okupācijas spēki Ukrainā pastiprina apšaudi, kurā smagi cieš iedzīvotāji. Ukrainas Enerģētikas ministrija ziņo, ka tās dēļ bez elektrības palicis aptuveni 1000 apdzīvotu vietu, bez gāzes – ap 130 tūkstošiem iedzīvotāju.
Putinam jāsēž uz apsūdzēto sola

Putinam jāsēž uz apsūdzēto sola

2022. gada 6. martā, 12:18
Krievijas armija turpina apšaudīt civilos objektus, Ukrainas spēki turpina plosīt okupantus, pilsētas Sumi un Mariupole atrodas uz humānās katastrofas sliekšņa, atkāpjas Baltkrievijas ģenerālmajors.
Krievija bloķē vietnes „Facebook” un „Twitter”

Krievija bloķē vietnes „Facebook” un „Twitter”

2022. gada 5. martā, 12:38
Klāt jau desmitā diena, kopš Krievijas armija iebrukusi Ukrainā. Aizvien vairāk pasaulē zināmo uzņēmumu paziņo par biznesa pārtraukšanu Krievijā, sportistiem tiek aizliegts piedalīties starptautiskās sacensībās.
Atomelektrostacijā izceļas ugunsgrēks

Atomelektrostacijā izceļas ugunsgrēks

2022. gada 4. martā, 11:31
Ukrainas neatkarības kara 9. diena. Šorīt visa pasaule ar aizturētu elpu sekoja līdzi notikumiem Ukrainā, jo tika saņemta ziņa, ka apšaudē izcēlies ugunsgrēks Zaporižjas atomelektrosatacijā. Dega mācību un treniņu korpuss, kuru liesmas skārušas 2000 kvadrātmetros. Ukrainas Valsts ārkārtējo situāciju dienests ziņo, ka īsi pirms sešiem no rīta ugunsgrēks lokalizēts un nodzēsts.
Ukraina turpina varonīgi aizstāvēties

Ukraina turpina varonīgi aizstāvēties

2022. gada 3. martā, 11:16
Jau nedēļu visa pasaule seko līdzi traģiskajiem notikumiem Ukrainā, kurā kopš 24. februāra ir iebrukusi Krievijas armija. Medijos jau sāk parādīties virsraksti, kuros apspriests Putina veselības stāvoklis, un daudzviet viņš tiek saukts ne vairs par Krievijas prezidentu, bet par diktatoru un kara noziedznieku.
Hersonā un Harkivā turpinās sīvas cīņas

Hersonā un Harkivā turpinās sīvas cīņas

2022. gada 2. martā, 11:44
Ukrainas neatkarības aizstāvēšanas kara septītā diena. Harkivā izsēžas Krievijas armijas desants, pilsētu bombardēšanā cieš iedzīvotāji, pasaules ekonomisko sankciju cilpa ap Putina kaklu savelkas ciešāk. „Kurzemnieks” apkopo ziņas par notikumiem Ukrainā un pasaules sabiedrības reakciju uz Krievijas sākto karu.
Krievija bombardē Ukrainas pilsētas

Krievija bombardē Ukrainas pilsētas

2022. gada 1. martā, 14:14
Ukrainas kara sestā diena. Okupācijas spēki sākuši bombardēt un aplenkt Harkivu, Kijeva joprojām turas, lai arī pie pilsētas atrodas Krievijas armijas kolonna aptuveni 64 kilometru garumā.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.