Aizvērt
Vēlēšanu iecirkņos – rosība un labs noskaņojums

Vēlēšanu iecirkņos – rosība un labs noskaņojums1

Aktivitāte 14. Saeimas vēlēšanās ir nedaudz augstāka nekā pirms četriem gadiem. Kuldīgas novadā līdz 12.00 bija nobalsojuši 30,14% balsstiesīgo vēlētāju. Ko Kurzemnieka žurnālisti uzzināja vēlēšanu iecirkņos Alsungā, Ēdolē, Pelčos, Rumbā un Kuldīgā?
2022. gada 1. oktobrī, 15:47
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Miera sarunu laikā Harkivu apšauda ar raķetēm

Miera sarunu laikā Harkivu apšauda ar raķetēm

2022. gada 28. februārī, 21:19
Arī šajā dienā turpinājās sīvas kaujas par Ukrainas pilsētām. Baltkrievijā aizvadīta Krievijas un Ukrainas delegācijas sarunu pirmā diena, tikmēr okupanti ar raķetēm apšaudīja pilsētas un ciemus, un starp iedzīvotājiem ir daudz upuru.
Atsaucība – liela

Atsaucība – liela

2022. gada 28. februārī, 20:07
Cilvēki Kuldīgā, Skrundā un pagastos var uzņemt dažādu bēgļu skaitu: vienu, divus, desmit, arī vairākas ģimenes. Vairums sākumā nodrošinātu ar pārtiku, pirmās nepieciešamības precēm un transportu. Cilvēki ir gatavi kā brīvprātīgie darboties zupas virtuvē, pieskatīt bērnus, tulkot, būt medmāsas. „Atsaucība ir liela, un cilvēki vēlas nodrošināt ne tikai patvērumu vien,” saka domes priekšsēde Inga Bērziņa. “Kurzemnieks” jau rakstījis, ka 100 kara bēgļu var izmitināt sporta skolas naktsmītnēs, vēl arī tajās skolās, kurās pašlaik mācības nenotiek.
Putins = Hitlers

Putins = Hitlers

2022. gada 28. februārī, 12:16
„Kurzemnieks” turpina sekot līdzi notikumiem Ukrainā un citur pasaulē un arī turpmāk divreiz dienā sniegs lasītājiem dienas galveno notikumu apskatu.
Putins sāk žvadzināt kodolieročus

Putins sāk žvadzināt kodolieročus

2022. gada 27. februārī, 21:48
Šī diena Ukrainas karā ir svarīga ar vairākiem notikumiem: gan Ukrainas un Krievijas delegācijas tikšanos, gan to, ka Kremļa saimnieks Vladimirs Putins izmisumā sāk draudēt ar kodolieročiem.
Dezinformācijas ir daudz – fakti jāpārbauda

Dezinformācijas ir daudz – fakti jāpārbauda

2022. gada 27. februārī, 16:06
Ņemot vērā Krievijas iebrukumu Ukrainā, "Kurzemnieks" aicina dažādus cilvēkus izteikties par to, kas nodarbina teju katra iedzīvotāja prātu. Kā atšķirt dezinformāciju no patiesām ziņām?
Krievi netiek uz priekšu

Krievi netiek uz priekšu

2022. gada 27. februārī, 13:07
Vakar Latvijas mūzikas gada balvas „Zelta mikrofons” ceremonijā mūziķi pauda atbalstu Ukrainai, kurai uzbrūk Krievijas armija. Grupas „Inokentijs Mārpls” dalībnieki tiešajā ēterā pateica frāzi „Putin, atpi…!”*, tā atainojot teju visas pasaules attieksmi pret „bunkurā sēdošo vectēvu”, kurš zaudējis saikni ar realitāti.
Ved cilvēkus no Ukrainas un arī palīdzību

Ved cilvēkus no Ukrainas un arī palīdzību

2022. gada 26. februārī, 22:23
Sestdien vakarpusē kuldīdznieki Elīza Rutka, Matīss Uplejs un Mārtiņš Puķe izbrauca uz Ukrainu, lai palīdzētu atvest cilvēkus Ukrainas un Polijas robežas, bet turpceļā devās ar daudzu ļaužu saziedoto pārtiku un higiēnas precēm.
Pasaule sāk sodīt Putinu

Pasaule sāk sodīt Putinu

2022. gada 26. februārī, 21:49
Trešajā Ukrainas kara dienā aizvien intensīvāk sāk parādīties ziņas par to, ka dažādas valstis pret Krieviju un tās valdības pārstāvjiem ievieš aizvien stingrākas sankcijas. Cīņā ar agresoru iesaistījušies arī hakeri.
Karš Ukrainā ietekmē mūs visus

Karš Ukrainā ietekmē mūs visus

2022. gada 26. februārī, 14:59
Ņemot vērā Krievijas iebrukumu Ukrainā, Kurzemnieks aicina dažādus cilvēkus izteikties par to, kas nodarbina teju katra iedzīvotāja prātu. Kā saglabāt mieru un turpināt darīt ikdienas darbus? Kā rīkoties krīzē? Kā ukraiņus atbalstīt? Kā atšķirt dezinformāciju no patiesām ziņām? Kā sankcijas pret Krieviju un Baltkrieviju var ietekmēt uzņēmējus, un kas tiek darīts, lai palīdzētu?
Ukraiņi turpina aizsargāties

Ukraiņi turpina aizsargāties

2022. gada 26. februārī, 14:58
Ir trešā Krievijas un Ukrainas kara diena. Aizvadīta kārtējā nakts, kurā Ukrainas karaspēks turpinājis aizstāvēties pret Krievijas agresiju. Lai kā okupanti censtos, Kijevu ieņemt tiem neizdodas.
No rīta intervija, vakarā evakuācija

No rīta intervija, vakarā evakuācija

2022. gada 25. februārī, 19:49
18. februāra rītā “Kurzemnieks” sazvanījās ar civilās aizsardzības krīžu vadības konsultantu, kuldīdznieku EDMUNDU ĀĶĪTI, kurš tad atradās Ukrainā. Tās pašas dienas vēlā pēcpusdienā viņš saņēma ziņu, ka steidzami jāevakuējas. 25. februārī ar viņu tiekamies Kuldīgā.
Ukraiņi spītīgi pretojas

Ukraiņi spītīgi pretojas

2022. gada 25. februārī, 19:30
Visa pasaule ar aizturētu elpu seko notikumu attīstībai Ukrainā, kurā iebrukusi Krievija. Ir izskanējušas prognozes, ka tuvāko dienu laikā kritīs Kijeva, lai gan Ukrainas armija un apbruņotie civiliedzīvotāji turpina sīksti iznīcināt okupantu spēkus. Kas vēl šodien noticis?
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.