Aizvērt
Vēlēšanu iecirkņos – rosība un labs noskaņojums

Vēlēšanu iecirkņos – rosība un labs noskaņojums1

Aktivitāte 14. Saeimas vēlēšanās ir nedaudz augstāka nekā pirms četriem gadiem. Kuldīgas novadā līdz 12.00 bija nobalsojuši 30,14% balsstiesīgo vēlētāju. Ko Kurzemnieka žurnālisti uzzināja vēlēšanu iecirkņos Alsungā, Ēdolē, Pelčos, Rumbā un Kuldīgā?
2022. gada 1. oktobrī, 15:47
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
„Dzimteni nepametīsim!”

„Dzimteni nepametīsim!”

2022. gada 25. februārī, 18:03
Arī kuldīdzniecei Nadijai Strazdiņai māsa, brālis ar ģimeni, mamma un māsīca, brālēns ar ģimeni dzīvo Ukrainā. Uz aicinājumu nemiera laikā braukt uz Latviju radi atbildējuši: „Neesam nodevēji – dzimteni nepametīsim, kamēr varam noturēt ieroci. Mēs aizstāvēsim arī jūs Latvijā, ja tas būs nepieciešams.”
Mierā nosēdēt nevar

Mierā nosēdēt nevar

2022. gada 25. februārī, 17:59
Vēl pirms dažām dienām ukraiņu viesstrādnieks Oleksandrs Puzikovs Kuldīgas uzņēmumā "Stiga RM" mierīgi turpināja darbu cerībā, ka mājās palikusī ģimene ir puslīdz drošībā. Vienā mirklī viss katastrofāli mainījies, un Oleksandrs pat apsver, kā nokļūt pie savējiem.
No savas zemes neaizies

No savas zemes neaizies

2022. gada 25. februārī, 17:49
Kuldīgas novada sporta skolas direktora vietniekam Ivo Solomahinam Ukrainā dzīvo radi, un par situāciju kara plosītajā valstī viņš teic: „Nekā patīkama jau nav.”
Krievija uzbrūk Kijevai

Krievija uzbrūk Kijevai

2022. gada 25. februārī, 13:17
Ir aizvadīta pirmā diennakts, kopš Krievijas karaspēks 24. februāra naktī iebrucis Ukrainā. Gan Latvijas, gan Ukrainas mediji ziņo, ka pašlaik okupantu spēki cenšas ieņemt galvaspilsētu Kijevu.
Mediji nosoda agresiju

Mediji nosoda agresiju

2022. gada 25. februārī, 12:54
Latvijas Reģionālo mediju asociācija (LRMA) asi nosoda Putina Krievijas un Lukašenko Baltkrievijas agresiju, kas vērsta pret demokrātisko un suverēno Ukrainas valsti. Solidarizējoties ar Ukrainu un tās tautu, 25. februārī vairāki reģionālo mediju izdevumi nākuši klajā Ukrainas karoga krāsās.
Brīdina par dezinformāciju un kiberuzbrukumiem

Brīdina par dezinformāciju un kiberuzbrukumiem

2022. gada 25. februārī, 12:43
Tā kā Krievija sākusi karu pret Ukrainu, Aizsardzības ministrija (AM) pievērš arī Latvijas iedzīvotāju uzmanību dezinformācijas un kiberuzbrukumu pieauguma riskam Eiropā.
Šodien Rīgā - koncerts Ukrainas atbalstam

Šodien Rīgā - koncerts Ukrainas atbalstam

2022. gada 25. februārī, 12:31
"Mēs esam pateicīgi visiem Latvijas iedzīvotājiem neatkarīgi no nacionālās, etniskās vai reliģiskās piederības. Vakardien, 24. februārī, mēs kopīgi spējām pierādīt saliedētību un skaļi izteikt neapmierinātību iepretim Krievijas vēstniecībai. Taču tas nav viss, ar to mēs negribam un nedrīkstam apstāties, mums ir jāturpina uzsāktais. Tādēļ aicinām turpināt uzsākto un šodien no plkst. 18.00 ierasties Kongresu nama laukumā uz koncertu „Ukrainas brīvībai”, ievērojot valstī noteiktos piesardzības pasākumus.
Zināmi Kuldīgas novada domes visi 15 deputāti

Zināmi Kuldīgas novada domes visi 15 deputāti1

2021. gada 6. jūnijā, 10:23
Vairākumu iegūst partija "Kuldīgas novadam".
Pārliecinoši nobalso par partiju Kuldīgas novadam

Pārliecinoši nobalso par partiju Kuldīgas novadam

2021. gada 6. jūnijā, 00:49
Ap pusvieniem naktī bija saskaitītas balsis visos Kuldīgas novada vēlēšanu iecirkņos.
Skrundā līdere – Latvijas attīstībai

Skrundā līdere – Latvijas attīstībai

2021. gada 6. jūnijā, 00:25
Vēlēšanu iecirknī Skrundā partija Latvijas attīstībai, kuras saraksta pirmais numurs ir līdzšinējā pašvaldības vadītāja Loreta Robežniece, tur ieguvusi visvairāk balsu – 399.
Balsu pārsvars Kuldīgas novadam

Balsu pārsvars Kuldīgas novadam

2021. gada 6. jūnijā, 00:13
Vēlēšanu iecirknī Kuldīgas 2. vidusskolā nobalsojuši 685 iedzīvotāji: 441 to izdarījis tieši 5. jūnijā, 224 –iepriekšējās dienās, 20 – citās atrašanās vietā.
Izvēli nosaka padarītais

Izvēli nosaka padarītais

2021. gada 5. jūnijā, 23:53
Vēlēšanu iecirknī nr. 546 Kuldīgas Centra vidusskolā nobalsojuši 840 balsstiesīgie iedzīvotāji.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.