Aizvērt
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Ventā atlaiž 53 kilogramus nēģu

Ventā atlaiž 53 kilogramus nēģu

2021. gada 31. martā, 13:59
Pēc nelikumīga zvejas rīka izcelšanas no Ventas pie rumbas Valsts vides dienesta (VVD) inspektori atlaiduši ūdenī 530 nēģu un vienu līdaku.
 Konfiscē narkotikas un ieročus

Konfiscē narkotikas un ieročus

2021. gada 4. martā, 12:25
Valsts policijas (VP) Kuldīgas iecirkņa kriminālpolicijas nodaļa kriminālprocesā aizturējusi divus cilvēkus un kratīšanas laikā īpašumos atradusi narkotiskās un psihotropās vielas, kā arī ieročus.
Lembergs apcietināts

Lembergs apcietināts2

2021. gada 22. februārī, 15:30
Šodien, 22. februārī, Rīgas apgabaltiesa pasludinājusi saīsināto spriedumu tā sauktajā Lemberga lietā.
Uz autoceļa P120 (Kuldīga – Stende – Talsi) traģiska autoavārija

Uz autoceļa P120 (Kuldīga – Stende – Talsi) traģiska autoavārija

2021. gada 14. februārī, 15:22
Ceļu satiksmes negadījums noticis netālu no Rendas virzienā uz Sabili pie pagrieziena uz Ģibuļiem. Avārijā iesaistītas divas vieglās un kravas automašīna, negadījumā ir divi cietušie un divi bojāgājušie.
Ķelšu ielā izceļas ugunsgrēks

Ķelšu ielā izceļas ugunsgrēks1

2021. gada 1. februārī, 18:22
Pirmdienas pēcpusdienā Kuldīgas iedzīvotājus satrauca vairākas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) ekipāža, kuri traucās Ķelšu ielas virzienā.
Turlavā traģisks ugunsgrēks

Turlavā traģisks ugunsgrēks

2021. gada 20. janvārī, 10:44
Svētdien, 17. janvārī, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ap pusdesmitiem vakarā traucās uz Turlavas pagastu, kur divstāvu dzīvojamā māja dega visā 250 m2 platībā. Viens cilvēks gājis bojā.
Aizdegas skaidu bunkuri

Aizdegas skaidu bunkuri2

2021. gada 14. janvārī, 15:47
Ceturtdien 9.14 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Meistaru ielu Kuldīgā, kur uzņēmumā Stiga RM bija izcēlies ugunsgrēks. Konstatēts, ka dūmi nāk no skaidu bunkuriem.
Liepājas ielā aizdegas veikals

Liepājas ielā aizdegas veikals

2021. gada 11. janvārī, 19:28
Kā vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) sniegtā informācija, izsaukums saņemts šodien, 11.janvārī, plkst. 16.15. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka divstāvu ēkas pirmajā stāvā ir spēcīgs piedūmojums - dega sadzīves mantas 5 m² platībā un griesti 40 m² platībā. Plkst. 18.12 ugunsgrēks likvidēts.
Jaungada nakts tukšā pilsētā

Jaungada nakts tukšā pilsētā

2021. gada 1. janvārī, 17:57
Šī gadumija Latvijā no citām atšķīrās - šoreiz visiem iedzīvotājiem no 22.00 līdz pieciem rītā bija jāatrodas savās dzīvesvietās, jo spēkā bija komandantstunda. Kurzemnieks devās ielās pārbaudīt, vai mūsu pusē ievēro noteikumus un kā kontrolē to ievērošanu.
Protestētājiem Skrundā atbalsta nebija

Protestētājiem Skrundā atbalsta nebija1

2020. gada 26. decembrī, 19:21
Šodien, 26. decembrī, Latvijā tika aizvadīts nesankcionēts brauciens no Rīgas uz Liepāju, kuram rīkotāji bija devuši nosaukumu "Brīvības brauciens uz Liepāju". Tā maršruts veda cauri Jūrmalai, Tukumam, Jaunpilij, Saldum, Skrundai un Grobiņai.
Valsts policijai trīs dienās brangs ķēriens

Valsts policijai trīs dienās brangs ķēriens

2020. gada 16. decembrī, 12:10
Laikā no 12. līdz 15. decembrim Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas ir konstatējušas 10 transportlīdzekļu vadītājus, kuri pie stūres bija sēdušies alkoholisko dzērienu ietekmē.
Policija Kurzemē sākusi daudzus procesus par ierobežojumu neievērošanu

Policija Kurzemē sākusi daudzus procesus par ierobežojumu neievērošanu

2020. gada 16. decembrī, 11:33
No 11.decembra līdz 13. decembrim Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas ir uzsākušas 11 administratīvo pārkāpumu procesus par ārkārtējās situācijas laikā noteikto ierobežojumu pārkāpšanu, 14. decembrī – vēl divus, informē VP pārstāve Madara Šeršņova,
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.