Aizvērt

Ķelšu ielā izceļas ugunsgrēks

2021. gada 1. februārī, 18:22
Raksta autors: Alberts Dinters
Ķelšu ielā izceļas ugunsgrēks
Foto: Alberts Dinters
Pirmdienas pēcpusdienā Kuldīgas iedzīvotājus satrauca vairākas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) ekipāža, kuri traucās Ķelšu ielas virzienā.
Kā vēsta VUGD sniegtā informācija, izsaukums saņemts pulksten 16:55. Ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā, ierodoties notikuma vietā, VUGD konstatēja, ka dzīvojamās mājas pirmajā stāvā redzamas liesmas. Kā klātienē novēroja Kurzemnieks, klātienē strādāja trīs VUGD ekipāžas, viena NMPD brigāde, bet par kārtību rūpējās Valsts policija. Kā laikrakstam pastāstīja mājas iedzīvotāju radiniece, ēkā nesen ir bijis pārmūrēts siltummūris. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās viens cilvēks. Pulksten 17:22 ugunsgrēks lokalizēts, šobrīd turpinās tā likvidēšanas darbi.
Komentāri
Severina Elizabete Sivoha
2021. gada 2. februārī, 21:08
Kurzemnieks kā jau kurzemnieks - visur iebāzīs degunu. Cilvēkiem ir notikusi nelaime, bet par to ir jaizstāsta visai pilsētai!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.