Aizvērt

Rendā smaga autoavārija

2022. gada 8. novembrī, 14:13
Raksta autors: Daina Tāfelberga
Rendā smaga autoavārija
Pirmdien pusdienlaikā traģiskajā avārijā, kas notika Rendas pagastā pie Graudupes (Kuldīgas–Talsu ceļā), viens cilvēks smagi cietis, bet viens gājis bojā.
Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Šeršņova stāsta, ka par negadījumu ziņots 12.00. Pēc sākotnējās informācijas automašīna Volvo iebraukusi pretējā joslā, kur notikusi sadursme ar smago auto Mercedes Benz Actros. Vieglās automašīnas vadītājs negadījumā zaudējis dzīvību, bet kravas auto šoferis ar traumām nogādāts slimnīcā. Sākts kriminālprocess, un tiek noskaidroti precīzi sadursmes iemesli.

Aizvadītajā diennaktī Kurzemē reģistrēti 12 ceļu satiksmes negadījumi, trijos cilvēki cietuši, tostarp minētā avārija Kuldīgas iecirknī bijusi vissmagākā. Kopā ceļu satiksmē pieņemts 41 lēmums par administratīvajiem pārkāpumiem, no tiem 16 par ātruma pārsniegšanu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.