Aizvērt

Bēgot no policijas, iebrauc sienā

2022. gada 6. maijā, 20:16
Bēgot no policijas, iebrauc sienā
29. aprīlī Kuldīgā ap vieniem naktī, patrulējot pilsētā, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas par virkni pārkāpumu aizturēja autovadītāju, kurš pie stūres bija sēdies iereibis.
Autovadītājs, pamanot policijas ekipāžu, sāka bēgt, cauri pilsētai traucoties ar 70 km/h tur, kur atļautais ātrums ir 30 km/h, iebrauca kādas mājas sienā un visbeidzot automašīnu apturēja. Pārbaudē noskaidrots, ka vīrietis automobili vadīja 2,2 promiļu reibumā.

Pret viņu sākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi. Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola ietekmē vīrietim noteikts 1700 eiro naudas sods, un uz pieciem gadiem tiks atņemtas vadīšanas tiesības. Tikpat liels naudas sods noteikts par bēgšanu no policijas, kā arī vadītāja tiesību atņemšana uz pieciem gadiem. Savukārt par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu naudas sods ir 140 eiro, bet par aizbraukšanu no notikuma vietas – 700 eiro, par atļautā ātruma pārsniegšanu pilsētā – 160 eiro.

“Kurzemnieks”noskaidroja, ka ēka, kurā auto ieskrēja, ir Liepājas ielā 53.

Vīrietis jau iepriekš policijas redzeslokā vairākkārt nonācis par dažādiem noziedzīgiem nodarījumiem, tai skaitā par pārkāpumiem ceļu satiksmē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.