Aizvērt
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Meklējam aculieciniekus

Meklējam aculieciniekus

2020. gada 26. novembrī, 14:20
23.novembrī ap pulksten 07:20 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Skrundas novadā Rudbāržos uz autoceļa A9 ir noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā ir trīs cietuši cilvēki.
Izņem nelegālus ieročus

Izņem nelegālus ieročus

2020. gada 9. oktobrī, 18:13
Septembra beigās Valsts policijas (VP) Kuldīgas iecirkņa kriminālpolicijas darbinieki kādā kriminālprocesā rīkojuši kratīšanu divu vīriešu dzīvesvietā Kuldīgas un Skrundas novadā, un tur atrasti ieroči un patronas.
Kurmāles pagastā sadeg trīs automašīnas

Kurmāles pagastā sadeg trīs automašīnas

2020. gada 28. augustā, 11:34
Vakar, 27.augustā, plkst. 22.38 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Kurmāles pagastu, kur dega trīs vieglās automašīnas 15m2 platībā. Pēc nepilnas pusstundas ugunsgrēks likvidēts.
Dedzinātājs atrodas apcietinājumā

Dedzinātājs atrodas apcietinājumā1

2020. gada 28. jūlijā, 08:20
Kā vēsta Valsts policija (VP), tās darbinieki 24.jūlijā, notikuma vietā Kabilē, patversmē Zilais krusts, ir aizturējuši Kuldīgas novada iedzīvotāju, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par ļaunprātīgu dedzināšanu un ticis sodīts. Šobrīd tiesa viņam uz izmeklēšanas laiku ir piemērojusi drošības līdzekli – apcietinājumu.
Vecvilgāles piromāns turpina dedzināt Kabilē. (Brīdinājums - fotogrāfijās var būt nepatīkami skati)

Vecvilgāles piromāns turpina dedzināt Kabilē. (Brīdinājums - fotogrāfijās var būt nepatīkami skati)6

2020. gada 25. jūlijā, 11:00
Piektdien plkst. 20.13 VUGD saņēma izsaukumu uz Kuldīgas novada Kabiles pagastu, kur, kā liecināja saņemtā informācija, deg šķūnis un tajā atrodas mājlopi.
Uzmanību – atkal interneta krāpnieki!

Uzmanību – atkal interneta krāpnieki!

2020. gada 13. jūlijā, 07:08
Pēdējā laikā aizvien biežāk no iedzīvotājiem saņemtas ziņas, ka nezināmi cilvēki zvana un mēģina izvilināt viņu internetbankas un maksājuma karšu datus, vēsta Valsts policija (VP). Ir arī tādi, kuri krāpnieku lamatās nav iekrituši un informējuši likumsargus, taču vairāki diemžēl apkrāpti.
Gudeniekos konstatēts Āfrikas cūku mēris

Gudeniekos konstatēts Āfrikas cūku mēris

2020. gada 6. jūlijā, 14:48
Kuldīgas novada Gudenieku pagastā saimniecībā „Krauļi” reģistrēts Āfrikas cūku mēra (ĀCM) uzliesmojums, saimniecībā noteikta karantīna – trīs kilometru rādiusā ap to izveidota aizsardzības zona. Rīt tiks iznīcināta 31 novietnē esošā cūka.
Apgānīts pulkveža Kriša Ķūķa kaps

Apgānīts pulkveža Kriša Ķūķa kaps

2020. gada 3. jūlijā, 16:15
1.jūlijā Valsts policijas (VP) Kuldīgas iecirknī tika saņemta informācija par to, ka Padures pagastā esošajos Ķūķu kapos apgānīta Latvijas armijas pulkveža Kriša Ķūķa kapa vietas piemiņas zīme.
Noslīkuši divi cilvēki, deguši divi šķūņi

Noslīkuši divi cilvēki, deguši divi šķūņi 1

2020. gada 26. jūnijā, 08:32
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informē, ka no 19. līdz 25. jūnijam Kurzemes brigāde saņēmusi 34 izsaukumus: 16 uz ugunsgrēku, desmit uz glābšanas darbiem, bet astoņi bijuši maldinājumi.
Dzer, brauc un avarē, mežā sadeg auto

Dzer, brauc un avarē, mežā sadeg auto

2020. gada 8. jūnijā, 17:05
Trijās diennaktīs (no 5. jūnija 6.30 līdz 8. jūnija 6.30) Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona brigāde saņēmusi 19 izsaukumus: sešus uz ugunsgrēku, astoņus uz glābšanas darbiem, bet pieci bijuši maldinājumi.
Ozolu purva ugunsgrēks likvidēts

Ozolu purva ugunsgrēks likvidēts

2020. gada 3. jūnijā, 14:58
Otrdien, 2. jūnijā, Rendas pagasta Ozolu kūdras purvā beigusies ugunsgrēka dzēšana, kas ilgusi trīs diennaktis, vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).
Deg dzīvojamā ēka vecpilsētā

Deg dzīvojamā ēka vecpilsētā1

2020. gada 1. jūnijā, 16:07
1. jūnijā ap trijiem dienā Kuldīgā, Raiņa ielā 15, paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks izpostījis dzīvojamo māju.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.