Aizvērt

Uz autoceļa P120 (Kuldīga – Stende – Talsi) traģiska autoavārija

2021. gada 14. februārī, 15:22
Raksta autors: Alberts Dinters
Uz autoceļa P120 (Kuldīga – Stende – Talsi) traģiska autoavārija
Foto: Alberts Dinters
Ceļu satiksmes negadījums noticis netālu no Rendas virzienā uz Sabili pie pagrieziena uz Ģibuļiem. Avārijā iesaistītas divas vieglās un kravas automašīna, negadījumā ir divi cietušie un divi bojāgājušie.
Valsts policijas (VP) pārstāve Simona Grāvīte Kurzemniekam apstiprināja, ka izsaukumu uz notikuma vietu VP saņēma ap pulksten 11.25. Kā klātienē novēroja laikraksts, avārija vietā satiksme tika organizēta ar regulētāju palīdzību, VP aicināja autovadītājus izvēlēties vai nu citu maršrutu, vai izmantot apbraucamos ceļus. Kā Kurzemniekam pastāstīja kravas autovadītājs, pretim braucošā vieglā auto šoferis to līkumā nav novaldījis, iebraucis pretējā braukšanas joslā un ietriecies smagā auto priekšā. Sitiens bijis tik spēcīgs, ka vieglais auto atlēcis un ietriecies tajā brīdī garām braucošajā, citā vieglajā auto. Rezultātā bojā gāja divi, bet cieta vēl divi cilvēki. Lai no sadragātā auto varētu izcelt bojāgājušos, nācās piesaistīt ugunsdzēsējus glābējus. Vēl pulksten 14.30 notikuma vietā strādāja VP darbinieki.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.