Aizvērt
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Policija turpina meklē bez vēsts pazudušu sievieti

Policija turpina meklē bez vēsts pazudušu sievieti

2020. gada 26. februārī, 11:44
Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pāvalde turpina meklēt bezvēsts prombūtnē esošo Lauru Jackeviču, dzimušu 1992. gadā, kura kopš pērnā gada beigām nesazinās ar saviem radiniekiem.
Naktī apzog divus veikalus

Naktī apzog divus veikalus

2020. gada 25. februārī, 00:46
18. februāra naktī Kuldīgā apzagti uzņēmumu "Meistars LV" un "Agrotehnika" veikali. Abiem nodarīti vairāku tūkstošu eiro zaudējumi. Cietušo pārstāvji atklāj, ka zagļi mērķtiecīgi nākuši pēc konkrētām precēm.
Kuldīgā rīko šoferus izglītojošu akciju

Kuldīgā rīko šoferus izglītojošu akciju2

2020. gada 21. februārī, 13:50
Piektdien, 21.februārī, Kuldīgas novada pašvaldības policija, pieaicinot medijus, pilsētā rīkoja akciju ar mērķi pievērst autovadītāju uzmanību tam, ka pilsētā ir vietas, kur auto stāvēšanas laiks ir ierobežots un logā jābūt novietotam tā sauktajam pulkstenītim.
ASV notiesāti krāpšanā apsūdzētie kuldīdznieki Apškalns un Pirins

ASV notiesāti krāpšanā apsūdzētie kuldīdznieki Apškalns un Pirins1

2020. gada 18. februārī, 14:17
Pagājušajā nedēļā ASV Tieslietu ministrija paziņojusi, ka ASV gada sākumā par liela mēroga krāpniecību notiesāti divi Latvijas pilsoņi - Mārtiņš Apškalns un Igors Pirins, kuri vadījuši noziedzīgu grupējumu, kas saviem upuriem izkrāpis miljoniem dolāru, vēsta portāls tvnet.lv.
Zolitūdes traģēdijā notiesā tikai vienu apsūdzēto

Zolitūdes traģēdijā notiesā tikai vienu apsūdzēto

2020. gada 18. februārī, 12:02
Šodien, 18.februārī, Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesa paziņoja spriedumu Zolitūdes traģēdijas krimināllietā. Kopš tās ir pagājuši vairāk nekā seši gadi, reāls cietumsods piespriests tikai būvinženierim Ivaram Sergetam.
Pārsūdz spriedumu par dubultslepkavību

Pārsūdz spriedumu par dubultslepkavību1

2020. gada 4. februārī, 01:00
Krimināllietu par dubultslepkavību, kas 2009. gadā notika Ēdoles pagasta mājās "Ābeļkrogs" un kur abus apsūdzētos tiesa Kuldīgā atzina par nevainīgiem, 20. februārī apelācijā izskatīs Kurzemes apgabaltiesa.
Ventā pie Kuldīgas konstatē naftas produktu piesārņojumu

Ventā pie Kuldīgas konstatē naftas produktu piesārņojumu

2020. gada 31. janvārī, 13:51
Ceturtdien, 30. janvārī, Valsts vides dienesta Liepājas reģionālās vides pārvaldes (VVD) inspektori Kuldīgā, Kaļķu ielā konstatēja, ka no lietus ūdens kanalizācijas Ventā izplūst ūdens ar naftas produktiem raksturīgu smaku, upē uz ūdens virsmas veidojot naftas produktu plēvīte.
Ugunsdzēsēji traucas uz izsaukumu vecpilsētā

Ugunsdzēsēji traucas uz izsaukumu vecpilsētā1

2020. gada 28. janvārī, 11:37
Aizvadītajā naktī, 27.janvārī daudzus Kuldīgas iedzīvotājus satrauca vairāku Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) auto traukšanās uz vecpilsētu, lai likvidētu izcēlušos ugunsgrēku.
Gaišā dienas laikā aizdegas automašīna

Gaišā dienas laikā aizdegas automašīna

2020. gada 24. janvārī, 10:45
Ir pagājušas vien pāris dienas no nakts notikumiem, kad Kuldīgā pie Annas kapiem pilnībā sadega vieglā automašīna, par šo faktu Valsts policija ir ierosinājusi lietvedību. Vakar, 23. janvārī, ugunsdzēsēji glābēji jau atkal traucās dzēst degošu mašīnu.
Kuldīgā degusi automašīna, Gudeniekos – dzīvojamā māja

Kuldīgā degusi automašīna, Gudeniekos – dzīvojamā māja

2020. gada 22. janvārī, 14:08
Vakar Kuldīgas novada Gudenieku pagastā ugunsgrēks nopostīja dzīvojamo māju, bet Kuldīgā, Annas ielā, naktī dega vieglā automašīna.
Policija aicina iedzīvotājus uzmanīties

Policija aicina iedzīvotājus uzmanīties

2019. gada 20. decembrī, 17:14
Ziemassvētku laiks ir brīdis, kad daudzas labdarības organizācijas vāc ziedojumus, bet to izmanto arī krāpnieki. Signāls par šāda veida naudas izkrāpšanu, nozagšanu saņemts arī Kuldīgas policijā. Valsts policijā (VP) pēdējā laikā ir saņemta informācija par notikumiem, kur personas, ieejot mājokļos un novēršot uzmanību, paņem naudu.
Traģisks sadzīves ķīviņš vai slepkavība?

Traģisks sadzīves ķīviņš vai slepkavība?

2019. gada 23. novembrī, 17:07
Šorīt Valsts policija Kuldīgā, Ķelšu ielā, atradusi mirušu vīrieti.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.