Aizvērt

Kuldīgā rīko šoferus izglītojošu akciju

2020. gada 21. februārī, 13:50
Raksta autors: Alberts Dinters
Kuldīgā rīko šoferus izglītojošu akciju
Foto: Alberts Dinters
Piektdien, 21.februārī, Kuldīgas novada pašvaldības policija, pieaicinot medijus, pilsētā rīkoja akciju ar mērķi pievērst autovadītāju uzmanību tam, ka pilsētā ir vietas, kur auto stāvēšanas laiks ir ierobežots un logā jābūt novietotam tā sauktajam pulkstenītim.
Reidu pašvaldības policija iesāka, apskatot Liepājas ielas posmu pie Pilsētas laukuma. Stāvvietā redzams, ka ir vairāki autovadītāji, kuri uz savu spēkratu priekšējā paneļa nav novietojuši laikrāžus. Pašvaldības likumsargiem līdzi ir jau sagatavoti un uz protokoliem sarakstīti brīdinājumi, kurus tie novieto uz priekšējiem logiem. Par to, kā pašvaldības policijai veicās akcijas laikā, skaties galerijā, plašāk laikraksta 25.februāra numurā.
Komentāri
Atis Ozolins
2020. gada 24. februārī, 18:42
Jani,vrb izgulies :D
Vsp ir pienacis laiks beigt bridinat,bet sodit,vairums vienas un tais pasas vietas stav vienas un tas pasas masinas,kuru ipasniekiem sarezgiti savas pecpuses aiznest pardesmit metrus talak! Malacis kaspaar sen so problemu vajadzeja risinat,bet labak velak neka nekad
Janis Simanis
2020. gada 23. februārī, 03:09
Priekskam vajadziga reklama sagatavoti ieraksti ka vec sakamvarts suns sunim nekodis Riga mertela iela policijas iecirknis celu zime tikai pries time lielaki pagoni bizakas masinas atliek pariet krustojam vai uz tirgu cigaresu tirgotajiem (mi vasa krisa) tautiesi cik ilgi var ticet pasakam taspac kapt virus grablekim un ka vinu sauc
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.