Aizvērt

Naktī apzog divus veikalus

2020. gada 25. februārī, 00:46
Raksta autors: Alberts Dinters
Naktī apzog divus veikalus
Kuldīgas veikalā "Meistars LV", izsitot durvju stiklu, nozagtas dārgas makšķerspoles un naži.
Foto: Alberts Dinters
18. februāra naktī Kuldīgā apzagti uzņēmumu "Meistars LV" un "Agrotehnika" veikali. Abiem nodarīti vairāku tūkstošu eiro zaudējumi. Cietušo pārstāvji atklāj, ka zagļi mērķtiecīgi nākuši pēc konkrētām precēm.
Kurzemnieka rīcībā ir informācija, ka pirmo zagļi apmeklējuši Agrotehniku. Veikala pārstāvis pa telefonu stāsta: videonovērošanas kamerās redzams, ka zagļi bijuši divi, pēc iekļūšanas devušies pie konkrēta stenda, kurā atradās dārgi firmu Makita, Bosh un DeWalt elektroinstrumenti. Zādzība notikusi pāris minūšu laikā, un zaudējums lēšams ap 2000 eiro.

Dažas minūtes pirms trijiem naktī notikusi ielaušanās Meistara LV veikalā. Tur uzlauzta makšķerēšanas nodaļa un atkal ņemtas konkrētas preces: ekskluzīvas makšķerspoles Abu Garcia, Curado, Shimano un naži. Veikala vadītājs Adrians Žerebcovs ir pārliecināts, ka zagļi nākuši tieši pēc šīm precēm, un to pamato ar faktu, ka citas mantas, kuras ātri varētu pārdot un gūt peļņu, nav aiztiktas. „Videokamerās redzams, ka viss darīts ļoti ātri un pārdroši. Izsisti durvju stikli, preces sakrautas tirgus somā, un zagļi aizbēguši.” Meistara LV zaudējumi ir ap 4000 eiro.

Valsts policija ierosinājusi lietvedību. „Ir ņemts tas, ko ātri var paņemt,” skaidro Kuldīgas iecirkņa priekšnieks Normunds Aleckis. „Viss noticis ļoti ātri, jo ēkas pieslēgtas apsardzei. Vai tie ir iebraucēji vai vietējie, tas tiks noskaidrots kriminālprocesā.”

Ja kādam Kuldīgas iedzīvotājam ir kas zināms, Valsts policija lūdz zvanīt pa tālruni 110 vai ierasties iecirknī.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.