Aizvērt

Policija turpina meklē bez vēsts pazudušu sievieti

2020. gada 26. februārī, 11:44
Raksta autors: Alberts Dinters
Policija turpina meklē bez vēsts pazudušu sievieti
Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pāvalde turpina meklēt bezvēsts prombūtnē esošo Lauru Jackeviču, dzimušu 1992. gadā, kura kopš pērnā gada beigām nesazinās ar saviem radiniekiem.
Kurzemnieks jau ziņoja, ka sieviete bez vēsts pazuda 2019. gada 9. decembrī. Tieši par Jackeviču laikraksts janvārī saņēma zvanu no VP, ka sieviete ir atradusies, tiek lūgts publicēto ziņu par viņas pazušanu izlabot, viņas vārdu izņemt. Informācija bija nepatiesa, sieviete vēl jo projām atrodas meklēšanā. L.Jackevičas pazīmes: 165 cm gara, apaļīgas miesas būves, mati gaiši, garums līdz pleciem, ģērbusies brūnā virsjakā ar kapuci, zilās džinsu biksēs. Muguras daļā tetovējums – hieroglifs.

VP aicina aplūkot sievietes fotogrāfiju un gadījumā ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par L.Jackevičas atrašanās vietu vai cita izmeklēšanai noderīga informācija, lūgums zvanīt pa tālr. 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.