Aizvērt

Konfiscē narkotikas un ieročus

2021. gada 4. martā, 12:25
Raksta autors: Alberts Dinters
 Konfiscē narkotikas un ieročus
Izņemtās nelikumīgās vielas atrodas pie ekspertiem, kuri noteiks precīzu daudzumu.
Foto: Valsts policijas arhīva foto
Valsts policijas (VP) Kuldīgas iecirkņa kriminālpolicijas nodaļa kriminālprocesā aizturējusi divus cilvēkus un kratīšanas laikā īpašumos atradusi narkotiskās un psihotropās vielas, kā arī ieročus.
VP informē, ka aizturēšana notikusi 18. februārī. Piecos īpašumos un divās automašīnās Kuldīgā likumsargi atraduši narkotiskās un psihotropās vielas – amfetamīnu, marihuānu, psihotropo vielu saturošo medikamentu tramadolu, kā arī divus gāzes ieročus un vairāk nekā 50 dažāda kalibra patronu. Abi vīrieši iepriekš policijas redzeslokā nav nonākuši, un pašlaik viņiem noteikts ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Turpinās izmeklēšana par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu un realizēšanu. Saskaņā ar Krimināllikumu par to soda ar brīvības atņemšanu no diviem līdz astoņiem gadiem ar mantas konfiscēšanu vai bez tās un ar probācijas uzraudzību līdz trim gadiem.

Informāciju par tiem, kuri iegādājas, tirgo vai uzglabā nelegālās cigaretes, psihotropās un narkotiskās vielās, kā arī alkoholu, VP iegūst operatīvajā darbībā, taču nereti ziņas par pretlikumīgajām darbībām saņem no iedzīvotājiem. Par to likumsargi izsaka pateicību un aicina par šādiem pārkāpumiem ziņot arī turpmāk.

Ja iedzīvotājiem ir aizdomas par narkotisko un psihotropo vielu apriti pilsētā vai tās apkārtnē. Kuldīgas policijas iecirknis aicina ziņot pa tālruni 110, pa VP uzticības tālruni 67075444 (šis ir automātiskais atbildētājs, tāpēc informācija jāpasaka precīzi) vai e-pastā: uzticiba@vp.gov.lv.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.