Aizvērt
Sabiedriskās vietās – medicīniskās maskas vai respiratori; ir citāds izolācijas un mājas karantīnas laiks

Sabiedriskās vietās – medicīniskās maskas vai respiratori; ir citāds izolācijas un mājas karantīnas laiks

Lai efektīvāk ierobežotu Covid-19 paveida omikrona aizvien pieaugošo izplatību, turpmāk sabiedriskās vietās atļauts lietot tikai medicīniskās maskas vai respiratorus bez vārsta*. Savukārt, lai izvairītos no sabiedrībai kritiski svarīgu nozaru darbības pārtraukšanas darbinieku prombūtnes dēļ, plānots samazināt izolācijas un mājas karantīnas laiku**, tā 18. janvārī izlēma valdība.
2022. gada 20. janvārī, 10:01
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Kuldīgas novadā saslimis vēl viens cilvēks

Kuldīgas novadā saslimis vēl viens cilvēks

2020. gada 5. oktobrī, 14:57
Pirmdien, 5. oktobrī, Kuldīgas novadā bija 92 ar koronavīrusu inficētie, vēsta Slimību profilakses un kontroles centra jaunākie dati kartē.
Mūspusē inficēto skaits pieaug

Mūspusē inficēto skaits pieaug1

2020. gada 2. oktobrī, 14:59
Aizvadītajā diennaktī Kuldīgas novadā konstatēti 11 jauni ar Covid-19 inficētie. Kopumā pašlaik saslimušo skaits audzis līdz 76, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).
Pastam mainīts darbalaiks

Pastam mainīts darbalaiks1

2020. gada 2. oktobrī, 14:43
Papildu piesardzības dēļ Kuldīgas pasta nodaļai līdz 14. oktobrim mainīts darbalaiks. Tā strādās darbdienās no 11.00 līdz 15.00.
Atceļ amatiermākslas, sporta kolektīvu kontaktnodarbības telpās visā novadā

Atceļ amatiermākslas, sporta kolektīvu kontaktnodarbības telpās visā novadā

2020. gada 2. oktobrī, 13:58
Kā informē Kuldīgas novada dome, piektdien, 2. oktobrī, deputāti ārkārtas sēdē nolēmuši noteikt papildu ierobežojumus bez tiem, kas noteikti ar Ministru kabineta 30. septembra lēmumu.
Visā Kuldīgas 2. vidusskolā noteikta karantīna

Visā Kuldīgas 2. vidusskolā noteikta karantīna

2020. gada 1. oktobrī, 18:13
Kļuvis zināms, ka Slimību profilakses un kontroles centrs saistībā ar vēl vienu inficēto darbinieku no 2. oktobra ir noteicis karantīnu visā Kuldīgas 2. vidusskolā. Karantīna jau iepriekš ir tikusi noteikta četrās V. Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas klasēs, vienā grupā pirmsskolas izglītības iestādē “Cīrulītis” un vienā grupā pirmsskolas izglītības iestādē “Ābelīte”.
Ar 1. oktobri Kuldīgā spēkā ierobežojumi

Ar 1. oktobri Kuldīgā spēkā ierobežojumi

2020. gada 30. septembrī, 20:00
Šodien, 30. septembrī, tika sasaukta Ministru kabineta ārkārtas sēde, kurā tika lemts par lokālajiem ierobežojumiem Kuldīgā saistībā ar Covid – 19 uzliesmojumu pilsētā. Preses konference sākās ap pulksten 19:00, kurā gan Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, gan veselības ministre Ilze Viņķele paziņoja lēmumu.
Kuldīgas novadā pašlaik pussimts inficēto

Kuldīgas novadā pašlaik pussimts inficēto

2020. gada 30. septembrī, 16:43
Pēdējā diennaktī Kuldīgā atklāti vēl 11 ar Covid-19 saslimušo – kopā ir 51 aktīvs gadījums, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) jaunākā informācija.
Latvijā rekordskaits ar Covid-19 saslimušo

Latvijā rekordskaits ar Covid-19 saslimušo1

2020. gada 30. septembrī, 15:19
Aizvadītajā diennaktī saņemts 4271 tests, un Covid-19 pozitīvo gadījumu skaits sasniedzis 95, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC). Ir divi lieli infekcijas uzplaiksnījumi – Kuldīgā un Daugavpilī, mazāks Olainē.
Inficējušies vairāki skolotāji

Inficējušies vairāki skolotāji

2020. gada 30. septembrī, 14:36
Pēc Covid-19 uzliesmojuma uzņēmumā Kuldīgas tekstils izskanējušas runas, ka saslimuši arī skolotāji vairākās izglītības iestādēs. Situāciju komentē to iestāžu direktori, par kurām pilsētā ir zināms vai tiek runāts. Kā vakar vēstīts pašvaldības videokonferencē, no šodienas karantīnā atrodas astoņas klases – pa četrām Kuldīgas 2. vidusskolā un V.Plūdoņa Kuldīgas vidusskolā.
Sociālais dienests aicina zvanīt

Sociālais dienests aicina zvanīt

2020. gada 30. septembrī, 12:46
Kopš Covid-19 uzliesmojuma Kuldīgas novada sociālais dienests ieviesis informatīvo tālruni, lai konsultētu, kur un kādu palīdzību saņemt. Iedzīvotāji visvairāk interesējušies par sadzīviskām lietām.
Karantīna – astoņām klasēm divās Kuldīgas skolās

Karantīna – astoņām klasēm divās Kuldīgas skolās

2020. gada 29. septembrī, 21:56
Šodien, 29. septembrī, Kuldīgas novada pašvaldība tiešraides vecāku sapulcē vietnēs YouTube un Facebook izskaidroja jautājumus par Covid-19 uzliesmojumu pilsētā un tālākajām mācībām, tostarp informēja, ka no trešdienas, 30. septembra, karantīna noteikta astoņām klasēm divās Kuldīgas skolās.
Pirmie jaunā testa rezultāti – saslimušo skaits audzis

Pirmie jaunā testa rezultāti – saslimušo skaits audzis1

2020. gada 29. septembrī, 16:12
Aizvadītajā diennaktī Kuldīgas novadā aktīvo saslimšanas gadījumu skaits pieaudzis līdz 40, vēsta Slimību profilakses un kontroles centra informācija. Tas slimības izplatības ziņā Kuldīgu ievieto otrajā vietā aiz Rīgas, kur konstatēti 172 gadījumi.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.