Aizvērt

Pastam mainīts darbalaiks

2020. gada 2. oktobrī, 14:43
Raksta autors: Justīne Smilga
Pastam mainīts darbalaiks
Papildu piesardzības dēļ Kuldīgas pasta nodaļai līdz 14. oktobrim mainīts darbalaiks. Tā strādās darbdienās no 11.00 līdz 15.00.
Latvijas Pasts (LP) aicina klientus izvērtēt apmeklējuma nepieciešamību un pieteikties pakalpojumiem attālināti vai saņemt tos pēc pieprasījuma savā dzīvesvietā, savukārt sūtījumu saņemšanai izmantot LP pakomātu vai degvielas uzpildes staciju Circle K.

Kuldīgas iedzīvotāji pakalpojumus var saņemt arī pēc pieprasījuma dzīvesvietā. Tos var pieteikt pa tālr. 67008001, 27008001 vai e-pastā: info@pasts.lv. Pastnieks sniegs visus tos, kas pieejami nodaļā: vienkāršu un ierakstītu iekšzemes un pārrobežu vēstuļu un paku saņemšanu un nosūtīšanu, pastmarku un aplokšņu iegādi, preses abonēšanu, iemaksas pasta norēķinu sistēmas kontā, naudas pārvedumu izmaksu, komunālo un citu rēķinu samaksu, komercpreču iegādi.

Lai nav jāuzkavējas pasta nodaļā, var izmantot LP mobilo lietotni, kas ļauj pieteikties attālināti un ierasties noteiktā laikā. Ārpus nodaļas var saņemt arī ienākošos reģistrētos sūtījumus, pāradresējot tos uz LP pakomātu veikalā Elvi (Smilšu ielā 20), degvielas uzpildes staciju Circle K (Ganību ielā 22) vai citu sev ērtāko adresi, izmantojot mobilo lietotni.

Ja tiks noteikti papildu ierobežojumi, LP informēs par turpmāko.



 
Komentāri
Artis Pareizais
2020. gada 2. oktobrī, 21:28
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.