Aizvērt
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Namejs 2021

Namejs 2021

2021. gada 12. septembrī, 16:46
No 6. līdz 12. septembrim Zemessardzes 4. Kurzemes brigādes atbildības teritorijā norisinājās Nacionālo bruņoto spēku militārās mācības Namejs 2021, lai pārbaudītu un pilnveidotu gatavību izvērsties valsts aizsardzības uzdevumu izpildei gan patstāvīgi, gan arī kolektīvās aizsardzības sistēmas ietvaros.
Jātniekam un zirgam Tokijā sudrabs

Jātniekam un zirgam Tokijā sudrabs

2021. gada 25. augustā, 18:29
Piektdien Tokijas paraolimpiskajās spēlēs iejādes sacensību pirmajā posmā otro vietu izcīnījis Latvijas sportists Rihards Snikus ar zirgu King of the Dance, par kura veselību tur rūpējas bijušais rendenieks, veterinārārsts Jānis Bušers.
Izglābj trīs mežā pazudušos

Izglābj trīs mežā pazudušos

2021. gada 20. augustā, 11:49
Vakar ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama trim cilvēkiem Rumbas pagastā, kuri bija apmaldījušies mežā.
Policija meklē

Policija meklē

2021. gada 20. augustā, 08:56
Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo Dmitriju Kovaļovu, dzimušu 2003.gadā. Dmitrijs Kovaļovs 2021.gada 31.jūlijā izgāja no savas uzturēšanas vietas Ventspilī, Pērkoņu ielā un nav atgriezies.
Tiekamies 3x3 salidojumā – klātienē vai attālināti!

Tiekamies 3x3 salidojumā – klātienē vai attālināti!

2021. gada 10. augustā, 10:17
Šogad globālajai pasaules latviešu ģimeņu 3x3 kustībai aprit 40 gadu, un trīsreiztrīsnieki aicināti tikties salidojumā 28. augustā no 12.00 Bauskas pils estrādē vai piedalīties attālināti.
Reklāmraksts. Turpinās audzēkņu uzņemšana Ventspils Tehnikumā!

Reklāmraksts. Turpinās audzēkņu uzņemšana Ventspils Tehnikumā!

2021. gada 5. augustā, 00:00
Pamatskolu absolventiem šis ir nozīmīgs laiks, lai izvēlētos perspektīvāko mācību iestādi. Viena no šobrīd kvalitatīvākajām iespējām ir mācību turpināšana dinamiskajā, izglītības un vides ziņā mūsdienīgajā Ventspils Tehnikumā.
No studentu “kojām” līdz mūsdienīgam un mājīgam hostelim

No studentu “kojām” līdz mūsdienīgam un mājīgam hostelim

2021. gada 2. augustā, 12:26
Reti kurš vairs atceras, kā kādreiz izskatījās bijušās Liepājas Pedagoģiskā institūta studentu kopmītnes Ganību ielā, kurās daudzi Latvijas skolotāji dzīvojuši studiju laikā Liepājā. Kopš 2018. gada, kopš šo ēku nomā pārņēma SIA “O.A.G. projekti”, tā pamazām pārtop par mūsdienīgu hosteli, kur patīkamā atmosfērā vienlīdz labi jūtas gan studenti, gan Liepājā strādājošie uzņēmumu darbinieki no dažādiem Latvijas nostūriem, gan tūristu un sporta komandas, ikviens Liepājas viesis un noguris ceļinieks.
Alsungā – Santa Kreičmane, Skrundā – Guna Skrebele

Alsungā – Santa Kreičmane, Skrundā – Guna Skrebele

2021. gada 30. jūlijā, 11:06
Kuldīgas novada domes deputāti par Alsungas pagasta pārvaldes vadītāju iecēluši Santu Kreičmani, bet par Skrundas pilsētas un Skrundas pagasta pārvaldes vadītāju – Gunu Skrebeli.
Lietavas appludina Kuldīgu (video)

Lietavas appludina Kuldīgu (video)

2021. gada 13. jūlijā, 20:32
Otrdienas vakarā Kuldīgu sasniedza pamatīgs pērkona negaiss, radot pilsētā pamatīgus plūdus. Lietavas bija tik intensīvas, ka pilsētas lietusūdens kanalizācijas sistēma nespēja to novadīt. Kurzemnieks devās izbraucienā pa appludināto pilsētu, kurās daudzi autovadītāji izbaudīja ekstrēmos braukšanas apstākļus.
Cīņa par krēsliem pašvaldībā sākusies

Cīņa par krēsliem pašvaldībā sākusies

2021. gada 1. jūnijā, 15:22
31. maijā sākās iepriekšējā balsošana pašvaldību vēlēšanās, kad iecirkņi bija atvērti no 16.00 līdz 20.00. Nobalsot varēs arī 3. un 4. jūnijā.
Sakarā ar remontdarbiem līdz 10. jūnijam Kuldīgā būs slēgts nelielais Graudu ielas posms

Sakarā ar remontdarbiem līdz 10. jūnijam Kuldīgā būs slēgts nelielais Graudu ielas posms

2021. gada 21. maijā, 14:16
Sakarā ar remontdarbiem divos projektos “Valsts reģionālā autoceļa P116 Kuldīga – Skrunda – Embūte posma km 2,33-6,84 atjaunošana (pārbūve) un gājēju un velosipēdistu celiņa izbūve gar valsts reģionālo autoceļu P116 Kuldīga – Skrunda – Embūte posmā km 2,63-3,81” un “Graudu ielas posma no pk.23+00 līdz 23+30 pārbūve, Kuldīgā, Kuldīgas novadā” vēl līdz 10. jūnijam būs slēgts nelielais Graudu ielas posms pie rotācijas apļa un degvielas uzpildes stacijas “Viada”. Slēgtā posma apbraukšana tiek organizēta pa Jelgavas ielu un Skrundas ielu.
Jaunas stāvvietas pie "Rimi"

Jaunas stāvvietas pie "Rimi"1

2021. gada 20. maijā, 18:02
Mucenieku ielā pie Kuldīgas lielveikala "Rimi" iepretim centrālajām durvīm izveidota jauna stāvvieta ar 13 vietām.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.