Aizvērt

Sigitas Vaivades vietā nāk Raits Valters

2022. gada 16. jūnijā, 17:08
Raksta autors: Inta Jansone
Sigitas Vaivades vietā nāk Raits Valters
Kuldīgas novada domes ārkārtas sēdē 16. jūnijā par deputātu apstiprināts Raits Valters, jo Sigita Vaivade (Nacionālā apvienība (NA) “Visu Latvijai/Tēvzemei un brīvībai”/LNNK) uzrakstījusi iesniegumu, ka vēlas mandātu nolikt.
S.Vaivade bijusi deputāte 13 gadus, un viņa nolēmusi pilnvaras nolikt nekavējoties, pamatojot ar to, ka grib vairāk laika veltīt ģimenei un darbam mežā. Domes priekšsēde Inga Bērziņa pateicās S.Vaivadei par darbu, jo viņa daudz ieguldījusi novada attīstībā, piedalījusies diskusijās par dažādiem jautājumiem, viņai bieži bijuši priekšlikumi.

R.Valters šajā vēlēšanu sarakstā bijis trešajā vietā. Viņš apstiprināts arī attīstības komitejā. Par šādu pagriezienu televīzijas operators juties pārsteigts: „Man viss vēl jāpārdomā, jo ir daudz darba – nevaru apsolīt, ka katru ceturtdienu būšu Kuldīgā. Šobrīd braucu uz Saldu, pēc tam uz Latgali – daudz jābraukā pa Latviju. Nezinu, vai šīs lietas varēšu savienot.”

Sociālo, izglītības un kultūras lietu komitejā, kur tāpat darbojās S.Vaivade, turpmāk strādās NA deputāte Kristīna Ansone.
Komentāri
Aivars Rozītis
2022. gada 19. augustā, 19:20
NA valstī ir jābūvē no jauna. Korupcija šo partiju ir pilnībā sagrāvusi. Tas ko viņa tur valdībā darās , tas ir pilnīgs vājprāts. Kādēļ kādām par šo partiju vajadzētu balsot !?
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.