Aizvērt

Jaunas stāvvietas pie "Rimi"

2021. gada 20. maijā, 18:02
Raksta autors: Daina Tāfelberga
Jaunas stāvvietas pie "Rimi"
Foto: Alberts Dinters
Mucenieku ielā pie Kuldīgas lielveikala "Rimi" iepretim centrālajām durvīm izveidota jauna stāvvieta ar 13 vietām.
Kā skaidro novada domes transporta infrastruktūras inženieris Andris Megnis, iela šajā posmā ir 10 m plata, tādējādi kustību var uzlabot, ierīkojot stāvvietas, kuru veikala un tirgus tuvumā trūkst.

Iepriekš bieži saņemtas sūdzības no apkārtējo māju iedzīvotājiem, ka nedēļas nogalēs, svētku dienās un tūrisma sezonā pagalmos automašīnas atstāj nepiederošie. Tāpat cilvēkiem dažkārt vajag uz neilgu laiku apmeklēt tirgu, doties uz grāmatnīcu vai arī izņemt bankomātā naudu. Turklāt autovadītāji iepriekš bieži pārkāpuši braukšanas ātrumu.

Līdz ar satiksmes organizācijas maiņu vajadzēs būt uzmanīgākiem. Tāpēc transporta komisija nolēma izveidot stāvvietas, iezīmējot tās ar līnijām un ierīkojot atbilstošas ceļa zīmes. Tā būs laika stāvvieta līdz divām stundām. Autobraucējiem uz priekšējā paneļa jānoliek pulkstenītis vai papīra lapiņa, kurā norādīts laiks, kad automobilis tur novietots.
Komentāri
Viesturs Lode
2021. gada 21. maijā, 11:15
Tas ir jauki bet tur gandrīz no abām pusēm derētu guļošie polismeni jo tur sākas 50 unšķērsot ielu domāju uz rimi neies uz tirgu vai atpakaļ uzmaximu KĀ DOMĂJIET JŪS?tā jau drošāk būtu
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.