Aizvērt

Alsungā – Santa Kreičmane, Skrundā – Guna Skrebele

2021. gada 30. jūlijā, 11:06
Raksta autors: Kurzemnieks
Alsungā – Santa Kreičmane, Skrundā – Guna Skrebele
Foto: Laura Vilerte
Kuldīgas novada domes deputāti par Alsungas pagasta pārvaldes vadītāju iecēluši Santu Kreičmani, bet par Skrundas pilsētas un Skrundas pagasta pārvaldes vadītāju – Gunu Skrebeli.
Pašvaldības konkursā amatam Alsungā pieteicās divi pretendenti, abi arī aicināti uz darba interviju. Komisija izvirzījusi S.Kreičmani. Viņa Alsungas novada pašvaldībā strādājusi kopš 2003. gada kā iepirkumu, nekustamā īpašuma un klientu apkalpošanas speciāliste, bet izpilddirektora prombūtnes laikā pildījusi viņa pienākumus. S.Kreičmanei ir profesionālais bakalaura grāds uzņēmējdarbībā, uzņēmumu un iestāžu vadītājas kvalifikācija.

Skrundā amatam pieteikušies pieci pretendenti. Konkursa prasībām atbilduši četri, visi uzaicināti uz darba interviju. Komisija ar balsu vairākumu nolēmusi iecelšanai virzīt G.Skrebeli. Viņa strādājusi par darba aizsardzības speciālisti Liepājas reģionālajā slimnīcā un par darba aizsardzības un ugunsdrošības vecāko speciālisti uzņēmumā CTB. Pirms tam trīs gadus bijusi Skrundas komunālās saimniecības valdes locekle. Beigusi Latvijas Lauksaimniecības universitāti, iegūstot vairākas kvalifikācijas: darba aizsardzības vecākā speciālista, kokmateriālu eksperta un kokapstrādes inženiera-tehnologa. Juridiskajā koledžā iegūta jurista palīga kvalifikācija.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.