Aizvērt
Aktivitātes sabiedrības informēšanai par vakcināciju pret COVID-19 biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” Kurzemes komitejā

Aktivitātes sabiedrības informēšanai par vakcināciju pret COVID-19 biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” Kurzemes komitejā

Biedrība “Latvijas Sarkanais Krusts” (LSK) īsteno projektu “Vakcinējies: esi drošībā” (Nr. 2021.LV/NVO_VAK/2) ar mērķi paaugstināt sabiedrības informētību par vakcināciju pret COVID-19 un veicināt vakcinācijas procesu vairākos Latvijas reģionos.
2021. gada 13. decembrī, 14:28
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Ko varēsim novērot debesīs 2015. gadā

Ko varēsim novērot debesīs 2015. gadā

2014. gada 30. decembrī, 20:07
2015. gadā ir gaidāmi daudzi nozīmīgi astronomiski notikumi. Dažādos pasaules reģionos būs novērojami divi Saules un divi Mēness aptumsumi, savukārt Latvijā būs redzams viens daļējs Saules aptumsums un viens pilns Mēness aptumsums.
Pie urologa bez maksas

Pie urologa bez maksas

2014. gada 19. novembrī, 14:00
20. novembrī Latvijas Urologu asociācijas speciālisti uzsāks īpašas reģionālas izbraukuma konsultācijas Kurzemē. Izbraukuma konsultācijas tiek organizētas ciešā sadarbībā ar jaunatvērto Kurzemes Uroloģijas centru, Latvijas Lauku Ģimenes ārstu asociāciju, MFD veselības grupu un SIA „Arbor Medical Korporācija”, un to laikā vīriešiem būs iespēja bez maksas saņemt urologu konsultācijas, kā arī veikt prostatas veselībai nozīmīgus izmeklējumus.
Runās par Ziemassvētku tirdzniecību

Runās par Ziemassvētku tirdzniecību

2014. gada 9. oktobrī, 11:39
Kuldīgas novada pašvaldība 16. oktobrī 16.00 aicina uz tikšanos novada uzņēmējus, mājražotājus un amatniekus, kuriem ir interese par tirdzniecību Rātslaukumā šā gada Ziemassvētku gaidīšanas laikā.
Aicina rakstīt runu valsts jubilejai

Aicina rakstīt runu valsts jubilejai

2014. gada 24. septembrī, 18:00
Turpinot aizsākto tradīciju, Valsts prezidenta kanceleja aicina visu Latvijas skolu 5.-12.klašu skolēnus piedalīties radošo darbu konkursā „Mana kā Valsts prezidenta uzruna Latvijai dzimšanas dienā”, sacenšoties par iespēju kopā ar Valsts prezidentu 18.novembrī valsts svētku koncertā teikt savu uzrunu visai Latvijai.
NVA aicina veidot subsidētās darba vietas jauniešiem

NVA aicina veidot subsidētās darba vietas jauniešiem

2014. gada 24. septembrī, 17:57
Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) „Jauniešu garantijas” ietvaros uzsāk atbalsta pasākuma „Subsidētā darba vieta jauniešiem bezdarbniekiem (pasākumi noteiktām personu grupām)” īstenošanu un aicina darba devējus - komersantus, pašnodarbinātās personas, biedrības vai nodibinājumus - pieteikties NVA filiālēs visā Latvijā subsidēto darba vietu izveidei jauniešiem bezdarbniekiem vecumā no 18 līdz 29 gadiem, kuriem ir grūtāk nekā citiem atrast darbu.
Evijai Vēberei top kompaktdisks

Evijai Vēberei top kompaktdisks

2014. gada 5. septembrī, 20:51
Mani sauc Evija Vēbere, esmu kuldīdzniece. Jau ceturto gadu studēju Nīderlandē, Prinča Klausa konservatorijā, esmu dziedātāja. Pēc diviem mēnešiem izdošu savu pirmo CD ar nosaukumu "Dream Whispers", kas tika ierakstīts Rīgā, "Sound Division" studijā kopā ar Marta Warelis (klavieres), Esat Ekincioglu (kontrabass), Lav Kovac (bungas). Visas albumā dzirdamās dziesmas ir manis rakstītas.
Lielkoncerts GRANDIOZĀ NAKTS KULDĪGĀ 2014

Lielkoncerts GRANDIOZĀ NAKTS KULDĪGĀ 2014

2014. gada 2. jūlijā, 11:58
10 grupas uz 1 skatuves – Kuldīga to ir pelnījusi! 26. jūlijā 15.00 Kuldīgas estrādē norisināsies lielākais lielkoncerts GRANDIOZĀ NAKTS KULDĪGĀ 2014, kas apvienos desmit Latvijā populāras mūzikas grupas un māksliniekus.
Kuldīgas ķieģeļu tilts pār Ventu iekļauts Latvijā unikālā alus sērijā  ar kolekcijas vērtību – Alus Tavai pilsētai

Kuldīgas ķieģeļu tilts pār Ventu iekļauts Latvijā unikālā alus sērijā ar kolekcijas vērtību – Alus Tavai pilsētai 1

2014. gada 11. jūnijā, 14:47
Veicinot lokālpatriotismu, lielākā Latvijā ražojošā alus darītava Cēsu alus radījusi unikālu alus sēriju Alus Tavai pilsētai, kam ir kolekcionāru vērtība sērijā atainotās kultūrvēsturiskās tematikas dēļ. Sērijā iekļauti 4 Latvijas vēsturiskie novadi un 15 skaistākās pilsētas, kas noteiktas iedzīvotāju balsojumā, tostarp arī Kuldīgas ķieģeļu tilts pār Ventu.
"Citadele Index": nodokļu paaugstināšanai būtu sekas

"Citadele Index": nodokļu paaugstināšanai būtu sekas

2014. gada 6. jūnijā, 10:44
70% Latvijas uzņēmumu atzinuši, ka gadījumā, ja kāda nodokļa likme Latvijā tiktu paaugstināta līdz tādam līmenim, ko vairs nevarētu samaksāt, tie atlaistu darbiniekus un uzņēmumu slēgtu, censtos „shēmot” vai pārceltu darbību ārpus Latvijas.
Vasaras izrāde Gribu bērnu! Skrundas pilskalna estrādē

Vasaras izrāde Gribu bērnu! Skrundas pilskalna estrādē

2014. gada 26. maijā, 10:40
5. jūlijā 19.00 Skrundas pilskalna estrādē viesosies muzikālā un pozitīvā vasaras izrāde Gribu bērnu!, ko veidotāji, izrāžu apvienība Panna, nodēvējuši par juteklisku komēdiju normāliem cilvēkiem jeb demogrāfisko sprādzienu divās daļās.
Izsludina gadskārtējo Hamfrija stipendiju programmu

Izsludina gadskārtējo Hamfrija stipendiju programmu

2014. gada 25. maijā, 10:05
ASV vēstniecība Latvijā izsludinājusi konkursu Hamfrija stipendijām 2015./2016. akadēmiskajam gadam. Vēstniecība aicina pieteikties visus kandidātus, kas atbilst programmas prasībām.
 Biznesa attīstības iespējas Kuldīgas uzņēmumiem

Biznesa attīstības iespējas Kuldīgas uzņēmumiem

2014. gada 19. maijā, 21:42
Kuldīgas novads ir viens no 18 Latvijas novadiem, kas šogad piedalās projektā “Radām novadam”. Projekta mērķis ir radīt jaunas darbavietas un rast iespēju gūt papildu finansējumu uzņēmējdarbības attīstībai novadā. Projekta ietvaros katram no 18 novadiem tiek piesaistīta viena studentu un pasniedzēju komanda no kādas Latvijas augstskolas, kas turpmākos divus gadus aktīvi darbosies pie minēto mērķu īstenošanas.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.