Aizvērt

Kuldīgā ’’Duna Brewery’' pagalmā viesosies vienīgais Gruzijas country mūzikas izpildītājs

2021. gada 16. jūlijā, 11:10
Raksta autors: Mareks Alberts
Kuldīgā ’’Duna Brewery’' pagalmā viesosies vienīgais Gruzijas country mūzikas izpildītājs
Piektdien, 16.jūlijā 19.00, Kuldīgas ‘’Duna Brewery'' pagalmā uzstāsies talantīgais gruzīņu country mūzikas izpildītājs Šota Adamašvili (Shota Adamashvili).
Viņa autentiskā amerikāņu country mūzikas izpildīšanas maniere pārsteigusi daudzus. Dzimis un audzis mazā Gruzijas pilsētiņā Bolnisi, viņš pat neuzdrošinājās sapņot par mūziķa karjeru un došanos otrpus okeānam. Tagad, pēc dalības vairākos Gruzijas TV šovos (Georgia’s Got Talent, The Voice), vietējos un starptautiska mēroga festivālos, Šota Adamašvili cer reiz nokļūt country mūzikas mekā Nešvilā, Tenesī štatā, ASV. 

“Gruzijā country mūziku nepazīst. Esmu šķiet vienīgais šī mūzikas stila izpildītājs. Nāku no ļoti pieticīgas vides, kur lielas ambīcijas nav ierastas un tikai pateicoties amerikāņu filmai The Electric Horseman sapratu, ka gribu rakstīt country stila dziesmas un ar ģitāru plecā doties kur deguns rāda,” stāsta mūziķis. “Kādu dienu pavisam nejauši Tbilisi, Gruzijā, iepazinos ar liepājnieku Mareku Albertu. Dalījos savā stāstā un sapņos un viņš mani uzaicināja uz Latviju. Ļoti priecājos, ka man būs iespēja šeit uzstāties un iespējams iedvesmot kādu, kurš ik dienu sapņo ko sasniegt, bet līdz galam nenotic, ka tas tiešām ir iespējams,” turpina Adamašvili.

Šota Adamašvili Latvijā viesosies no 2. līdz 20.jūlijam un ir iecerējis iepazīt mūsu zemi, uzstājoties vairākās pilsētas, izpildot gan paša sacerētas, gan labi pazīstamas populārās mūzikas dziesmas country stilā.

 

https://vimeo.com/272215509

https://youtu.be/En-7c_Q3dY4



22318924
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.