Aizvērt
Aktivitātes sabiedrības informēšanai par vakcināciju pret COVID-19 biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” Kurzemes komitejā

Aktivitātes sabiedrības informēšanai par vakcināciju pret COVID-19 biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” Kurzemes komitejā

Biedrība “Latvijas Sarkanais Krusts” (LSK) īsteno projektu “Vakcinējies: esi drošībā” (Nr. 2021.LV/NVO_VAK/2) ar mērķi paaugstināt sabiedrības informētību par vakcināciju pret COVID-19 un veicināt vakcinācijas procesu vairākos Latvijas reģionos.
2021. gada 13. decembrī, 14:28
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Kur mācīties tālāk?  Rīgas Mākslas un mediju tehnikumā

Kur mācīties tālāk? Rīgas Mākslas un mediju tehnikumā1

2016. gada 6. jūnijā, 11:51
Skolās šobrīd noslēdzas karstais eksāmenu laiks, un daudziem devīto klašu beidzējiem jāizšķiras, kur mācīties tālāk. Latvijas uzņēmēji un izglītības nozares profesionāļi arvien biežāk uzsver: lielākas iespējas paveras jauniešiem, kuri papildus teorētiskajām zināšanām ieguvuši arī profesionālās iemaņas. Viena no šādām starptautiski atzītām mācību iestādēm, kas piedāvā eiropeiska līmeņa vidējo profesionālo izglītību, ir Rīgas Mākslas un mediju tehnikums (RMMT).
Kandavā - motokrosa seriāla ‘’Superkauss’’ otrais posms

Kandavā - motokrosa seriāla ‘’Superkauss’’ otrais posms

2016. gada 3. jūnijā, 18:47
Svētdien, 5.jūnijā, 'Motoparks Kandava' trasē norisināsies otrais motokrosa seriāla 'Bosch Superkauss' posms, kurā tiks noskaidroti 'Eco Baltia Vide' Lielās balvas ieguvēji piecās motociklu klasēs un komandu ieskaitē.
Simtgade nāk - Latvijas dižkoki atbrīvošanu gaida.

Simtgade nāk - Latvijas dižkoki atbrīvošanu gaida.

2016. gada 22. aprīlī, 08:52
Sāksim Saules ceļa atmodu ar Latvijas dižkoku atbrīvošanu! Sāksim tūlīt! Sāksim jau Lielās Talkas dienās! Pamesto māju pagalmi, gatves, ganības, pļavas un sviedriem slacīti tīrumi aizaug ar drūmiem krūmiem, un krūmi pāraug gari izstīdzējušos kokos, kas sniedzas pāri zemzarīšu virsotnēm, lai atņemtu tiem sauli.
Palīdzi celt galdā siltas pusdienas trūkumā nonākušām ģimenēm

Palīdzi celt galdā siltas pusdienas trūkumā nonākušām ģimenēm

2016. gada 12. aprīlī, 19:26
Rimi veikalos sākas kampaņa Paēdušai Latvijai. 15. aprīlī no 10.00 līdz 22.00 Rimi veikalos lielākajās Latvijas pilsētās ikviens iedzīvotājs tiek aicināts līdzās saviem pirkumiem piepildīt arī pārtikas paku, lai palīdzētu kādai trūkumā nonākušai ģimenei ar bērniem, pensionāram vai invalīdam, kuriem ienākumi ir zem iztikas minimuma.
Pazudis bengālietis!

Pazudis bengālietis!

2016. gada 12. martā, 14:50
"Lūgums palīdzēt! Pazudis! Nepilnus 4gadus vecs Bengālijas kaķis. Liela auguma (aptuveni 6kg.).
 Citadele piedāvā finasējumu tehnikas iegādei

Citadele piedāvā finasējumu tehnikas iegādei

2016. gada 3. martā, 19:19
Lauksaimniecības tehnikas iegādei pieejams jauns finansējuma veids ar Lauku atbalsta dienesta līdzfinansējumu. Lai lauksaimnieki pirms jaunās laukapstrādes un sējas sezonas varētu izdevīgi iegādāties nepieciešamo tehniku, banka Citadele ir radījusi jaunu, lauksaimniekiem pielāgotu finansējuma veidu. Līdz ar 2016. gada februāra sākumu Citadele piedāvā iespēju saņemt kredītu lauksaimniecības tehnikas iegādei ar Lauku atbalsta dienesta (LAD) līdzfinansējumu, tehnikas vienību uzreiz iegūstot savā īpašumā.
“Telpas pavasaris” Mākslas namā

“Telpas pavasaris” Mākslas namā

2016. gada 1. martā, 13:17
Piektdien, 4. martā, Kuldīgas Mākslas namā notiks radošā nometne “Telpas pavasaris” , kurā piedalīsies 9.–12. klašu jaunieši no Kurzemes reģiona. Ar skolēniem darbosies Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” dalībnieki un mūziķi, kuri stāstīs par savu pieredzi.
Neesi pārdrošs uz ledus!

Neesi pārdrošs uz ledus!

2016. gada 9. februārī, 10:15
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina iedzīvotājus pievērst īpašu uzmanību aktivitātēm uz ledus. Kaut arī daudzviet ledus jau izkusis, risks, ka uz ūdenskrātuvēm var notikt nelaimes gadījums, pastāv vienmēr.
Laumai savākta aptuveni trešdaļa summas

Laumai savākta aptuveni trešdaļa summas

2016. gada 8. janvārī, 09:30
Pagājušā gada decembrī sākās ziedojumu vākšana deviņgadīgajai jelgavniecei Laumai, kurai ārsti negaidīti diagnosticēja retu slimību – kaulu vēzi jeb Jūinga sarkomu.
Lūdz atsaukties 0 rēzus negatīvo asins grupu donorus

Lūdz atsaukties 0 rēzus negatīvo asins grupu donorus

2015. gada 30. decembrī, 19:02
Valsts asinsdonoru centrs (VDAC) īpaši aicina atsaukties 0 rēzus negatīvo asins grupu donorus. Tāpat vēl joprojām ļoti nepieciešami B rēzus negatīvo, kā arī A rēzus pozitīvo asins grupu donori. VADC izbraukums 2016. gada 4. janvārī Kuldīgā, Pilsētas laukumā 4, no 10.00 līdz 13.00.
Kurzemes NVO un pašvaldību pieredzes konference

Kurzemes NVO un pašvaldību pieredzes konference

2015. gada 17. novembrī, 21:25
Kurzemes NVO atbalsta centrs 3.decembrī Kuldīgā plkst. 11:00 - 15:00 aicina vienuviet tikties aktīvās Kurzemes NVO un pašvaldības, kuras ieinteresētas darbam ar saviem aktīvajiem iedzīvotājiem, lai smeltos pieredzi un gūtu iedvesmu sava darba uzlabošanai un attīstībai konferencē “Pilsoniskā sabiedrība Kurzemē: statistika un pieredzes”.
Kuldīgā valsts svētkos atklās foto kluba „Divas Upes” izstādi „Cilvēks&Telpa”

Kuldīgā valsts svētkos atklās foto kluba „Divas Upes” izstādi „Cilvēks&Telpa”

2015. gada 16. novembrī, 09:49
Valsts svētkos trešdien, 18. novembrī, plkst. 13:00 Kuldīgas novada muzejā atklās Kuldīgas foto kluba “Divas Upes” veidoto izstādi “Cilvēks&Telpa”. Izstāde ir stāsts par Cilvēku un Telpu, kas viens otru vieno un veido, veido unikālo un raksturīgo.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.