Aizvērt

Piesakies uzņēmēju dienām!

2021. gada 25. oktobrī, 16:22
Piesakies uzņēmēju dienām!
No 8. līdz 12. novembrim Latvijā notiks Vispasaules uzņēmējdarbības nedēļa (Global Entrepreneurship Week). Latvijā šajā nedēļā notiks jau par tradīciju kļuvušās Uzņēmēju pieredzes dienas ar mērķi veicināt uzņēmēju zināšanu apmaiņu biznesa attīstībai. Galvenā ideja — savstarpēji dalīties pieredzē, lai mācītos un augtu — katrs savā jomā un savā nozarē. Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ir Uzņēmēju pieredzes dienu partneris jau trešo gadu pēc kārtas.
Dalībnieki šogad aicināti pieredzes apmaiņai izmantot digitālo formātu, tiekoties attālināti.

Kā iesaistīties?

1. posms (līdz 31.10.): reģistrējas uzņēmumi un organizācijas, kuri aicina uz pieredzes tikšanos citus dalībniekus un gatavi pastāstīt par savu pieredzi. Lai reģistrētos, jāaizpilda īsa pieteikšanās anketa, kā arī jāizveido pieredzes dienas notikums, norādot tēmu, tikšanās datumu un laiku Uzņēmēju pieredzes dienu ietvaros (08.11.–12.11.).

2. posms (no 01.11. līdz 5.11.): piesakās dalībnieki, kas vēlas iepazīt citu uzņēmumu un organizāciju pieredzi un satikties ar uzņēmējiem un organizācijām, kas būs reģistrējušās kā pieredzes devēji. Lai pieteiktos, dalībniekiem jāaizpilda īsa pieteikuma anketa. Šajā posmā arī pieredzes devēji aicināti pieteikties citu organizāciju apmeklējumam.

3. posms (no 01.11. līdz 5.11.): informācijas saņemšana par pieteikumiem. No 1. līdz 5. novembrim pieredzes devēji, kas aicina pie sevis citus uzņēmumus, saņems informāciju pieteikuma anketā norādītajā e-pastā, tiklīdz kāds dalībnieks būs pieteicies. Jums būs jāapstiprina šī uzņēmēja dalība Uzņēmēju pieredzes dienās.

4. posms (no 8.11. līdz 12.11.): Uzņēmēju pieredzes dienas 2021. Nedēļā no 8. līdz 12. novembrim apmainieties ar vērtīgu pieredzi, satiekoties attālināti. Ērtāko tikšanās laiku un dalībnieku skaitu nosaka iniciatīvas dalībnieki paši.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.