Aizvērt
Rezultāti izskrieti, vietas noskaidrotas

Rezultāti izskrieti, vietas noskaidrotas

17. Kuldīgas pusmaratonā nepārspēts palika Dmitrijs Serjogins (1:08:17), šo titulu viņš ieguva sesto reizi, savukārt sievietēm līderes godā – Džeina Bareikis (1:17:14) no Amerikas, turp viņa pārcēlusies no Kenijas, bet uz sacensībām Kuldīgā viņu atvedis dzīvesbiedrs Arturs Bareikis, kurš pats arī piedalījās pusmaratonā.
2022. gada 8. augustā, 15:19
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Sporta pasākumu kalendārs

Sporta pasākumu kalendārs

2020. gada 10. jūlijā, 12:08
No 10. jūlija līdz 30. jūlijam
VOLEJBOLS. Noslēdz profesionāļa līgumu

VOLEJBOLS. Noslēdz profesionāļa līgumu

2020. gada 8. jūlijā, 08:38
Kuldīdznieks Jānis Jansons volejbolista karjeru turpinās Kiprā, Nikozijas klubā "Apoel". Jaunajam sportistam šī būs pirmā pieredze ārzemju klubā.
Jāņu kausa tradīcija turpinās

Jāņu kausa tradīcija turpinās

2020. gada 27. jūnijā, 10:17
Zemessardzes 45. kaujas nodrošinājuma bataljona Jāņu kausa izcīņā pludmales volejbolā 1. vietu un ceļojošo kausu ieguvusi Skrundas novada pašvaldības komanda.
Latvijas kauss mūsu Kristam Neilandam

Latvijas kauss mūsu Kristam Neilandam

2020. gada 8. maijā, 04:10
„Finišs bija smags, bet aizraujošs,” tā kuldīdznieks Krists Neilands sacīja par uzvaru "Veloprofa" Latvijas kausa izcīņā šosejas riteņbraukšanā, kas trešdienas vakarā notika digitālajā platformā "Zwift".
Laiks jaunām nodarbēm

Laiks jaunām nodarbēm

2020. gada 30. aprīlī, 10:11
2. maijā dzimšanas dienu svin Kuldīgas novada sporta skolas direktors Agris Kimbors, un līdz šim tā vienmēr bijusi darbdiena, jo Kuldīgā norisinājušās sacensības riteņbraukšanā. Bet šoreiz ne.
Iecerētas Latvijas mēroga motosacensības

Iecerētas Latvijas mēroga motosacensības

2020. gada 30. aprīlī, 05:56
„Kurmāles pagasta Vilgāles karjerā "Siliņi" izveidotā mototrase ir izcila vairāku kritēriju dēļ. Tā ir viena no garākajām šaipusē un ar interesantu reljefu. Mēs to pilnveidojam, sportisti trenējas. Nākotnē rīkosim Latvijas mēroga sacensības,” stāsta kuldīdznieks Normunds Sproģis.
Pauze ar daudziem nezināmajiem

Pauze ar daudziem nezināmajiem

2020. gada 7. aprīlī, 11:55
Ne tikai Latvijā, Eiropā, bet visā pasaulē ieviesti stingri noteikumi, lai izvairītos no jaunā koronavīrusa izplatīšanās, tāpēc atceltas arī sporta sacensības, čempionāti paliek nepabeigti, pat olimpiskās spēles Japānā pārceltas uz nākamo vasaru. To skaudri izjūt sportisti, kuriem ar šo sezonu bija saistīti augsti mērķi. Kurzemnieks uzrunāja pludmales volejbolistu JĀNI ŠMĒDIŅU, riteņbraucēju KRISTU NEILANDU, basketbolistu KALVI SPRŪDI un futbola tiesnesi ANDRI TREIMANI.
Izaicinājums: 25 dienās 9000 kilometru

Izaicinājums: 25 dienās 9000 kilometru

2020. gada 10. martā, 09:40
Kuldīdznieku ARVI SPRUDI vieni pazīst kā sporta skolotāju Kuldīgas 2.vidusskolā, citiem viņš māca tautiskās dejas, bet vēl daļa zina, ka viņa aizraušanas ir riteņbraukšana.
Sudrabs iemirdzas Taizemes smiltīs

Sudrabs iemirdzas Taizemes smiltīs

2020. gada 6. martā, 09:18
No Taizemes nesen atgriezies kuldīdznieks GATIS ROŽKALNS, kurš ar Latvijas pludmales futbola komandu starptautiskā turnīrā izcīnījis otro vietu. Tur pavadītas desmit dienas. Tālais ceļojums sācies 30. janvāra naktī, kad sportisti vispirms lidojuši uz Maskavu, lai pārsēstos un turpinātu ceļu uz Bangkoku. Pēc tam mērots vēl ap 150 kilometru uz Pataijas pilsētu Taizemes līča austrumu krastā. Līdz galapunktam ceļā pavadītas 11 stundas. Laika starpība – piecas stundas: kad Latvijā divpadsmit naktī, Pataijā – pieci no rīta.
Sadala čempionu titulus

Sadala čempionu titulus

2020. gada 3. martā, 08:56
Kuldīgas vieglatlētikas manēžā par valsts čempionu 3000 metru skrējienā kļuvis mājinieks Uģis Jocis. Šis viņam ir desmitais tituls. Labi rezultāti arī Kuldīgas novada sporta skolas audzēkņiem.
Kuldīgas puiši – pirmie

Kuldīgas puiši – pirmie

2020. gada 3. martā, 00:52
Par Kurzemes čempioniem telpu futbolā U15 grupā kļuvuši Kuldīgas novada sporta skolas audzēkņi.
"Kurzemes kauss" godam aizvadīts

"Kurzemes kauss" godam aizvadīts

2020. gada 3. martā, 00:06
Pēc azartiskām cīņām sadalītas godalgas bočes spēlē, un Kurzemē par labākās nosaukumu sacentušās 12 komandas.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.