Aizvērt

VOLEJBOLS. Noslēdz profesionāļa līgumu

2020. gada 8. jūlijā, 08:38
Raksta autors: Inta Jansone
VOLEJBOLS. Noslēdz profesionāļa līgumu
Kuldīdznieks Jānis Jansons jauno klasiskā volejbola sezonu turpinās Kiprā, Nikozijas klubā "Apoel".
Foto: Jāņa Jansona arhīva foto
Kuldīdznieks Jānis Jansons volejbolista karjeru turpinās Kiprā, Nikozijas klubā "Apoel". Jaunajam sportistam šī būs pirmā pieredze ārzemju klubā.
Sarunā ar "Kurzemnieku" Jānis vispirms saka lielu paldies Kuldīgas novada sporta skolas treneriem Ievai Ņečiporukai, Jānim Jerumanim, Zigmundam Milzarājam un arī Murjāņu sporta ģimnāzijas trenerim Laurim Iecelniekam, jo viņi šajā spēlē iemācījuši pirmās prasmes.

Volejbolists Atvars Ozoliņš ieteicis savu aģentu, kurš Jānim atradis klubu Kiprā. Bijis arī piedāvājums palikt Latvijā. „Sākumā svārstījos: pieņem ārzemju kluba piedāvājumu vai tomēr palikt un spēlēt Limbažu/Rīgas komandā. Izrunājos ar vairākiem cilvēkiem, piemēram, ar volejbolistu Valteru Rammu, kurš Kiprā spēlējis daudzus gadus. Viņš teica, ka organizācija ir labā līmenī. Treneris ir volejbola profesors, pats bijis cēlājs. Beigās nosliecos par labu ārzemēm, jo tā ir iespēja gūt pieredzi un būtu liels solis pretī kaut kam nopietnākam,” stāsta volejbolists.

Uz jauno mītnes vietu kuldīdznieks dosies 10. septembrī, pirmo mēnesi būs treniņnometne, bet sezona sāksies oktobra vidū.

J.Jansons ir uzaicināts uz Latvijas izlases treniņnometni un gatavojas Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm. „Ja tikšu izlasē paņemts, tad kvalifikācijas spēles aizvadīšu augusta beigās, septembra sākumā, un tās notiks Kiprā.”
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.