Aizvērt

Jāņu kausa tradīcija turpinās

2020. gada 27. jūnijā, 10:17
Raksta autors: Alberts Dinters
Jāņu kausa tradīcija turpinās
Foto: Kurzemes brigādes štāba arhīva foto
Zemessardzes 45. kaujas nodrošinājuma bataljona Jāņu kausa izcīņā pludmales volejbolā 1. vietu un ceļojošo kausu ieguvusi Skrundas novada pašvaldības komanda.
Aiz sevis tā atstāja Jaunsardzi, bet uz trešā pakāpiena kāpa 45. bataljona nodrošinājuma rota.

Sacensības notika Skrundas novada poligona Mežaine volejbola laukumā. Šogad bija pieteikušās astoņas komandas no Skrundas novada pašvaldības, Jaunsardzes, Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma, Zemessardzes 4. Kurzemes brigādes štāba, kā arī vairākas no 45. bataljona rotām. Dalībnieki varēja parādīt prasmes ne vien volejbolā, bet arī makšķerēšanā. Viss loms izmantots zivju zupā, kas vārīta katlā uz ugunskura.

Jāņu kausa tradīciju pirms pieciem gadiem iedibināja Zemessardzes 45. bataljons un toreizējais komandieris Andris Rieksts, tagad Kurzemes brigādes komandieris. Viņš toreiz deva solījumu, ka sacīkstes tiks rīkotas katru gadu, un solījums tiek turēts.



Šogad par Zemessardzes Jāņu kausu pludmales volejbolā cīnījās astoņas komandas, kuras pirms tam uzmundrināja Kurzemes brigādes komandieris pulkvedis Andris Rieksts.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.