Aizvērt
Rezultāti izskrieti, vietas noskaidrotas

Rezultāti izskrieti, vietas noskaidrotas

17. Kuldīgas pusmaratonā nepārspēts palika Dmitrijs Serjogins (1:08:17), šo titulu viņš ieguva sesto reizi, savukārt sievietēm līderes godā – Džeina Bareikis (1:17:14) no Amerikas, turp viņa pārcēlusies no Kenijas, bet uz sacensībām Kuldīgā viņu atvedis dzīvesbiedrs Arturs Bareikis, kurš pats arī piedalījās pusmaratonā.
2022. gada 8. augustā, 15:19
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Vējā un lietū pa seno trasi

Vējā un lietū pa seno trasi1

2019. gada 25. septembrī, 04:00
400 dalībnieku par spīti brāzmainam vējam un lietum piedalījās slavenajās šosejas riteņbraukšanas sacensībās "Smiltenes kauss", kas atjaunotas pēc 15 gadu pārtraukuma. Labs starts izdevies arī Kuldīgas novada sporta skolas audzēkņiem.
Jānim Šleckum – labākā uzvara karjerā

Jānim Šleckum – labākā uzvara karjerā

2019. gada 25. septembrī, 02:00
Lietuvas pilsētā Marijampolē Eiropas kausa izcīņā spēkavīriem uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa Kuldīgas pārstāvis Jānis Šleckus.
Alsungas un Kuldīgas jaunieši – pasaules čempioni

Alsungas un Kuldīgas jaunieši – pasaules čempioni1

2019. gada 20. septembrī, 04:00
Ar pasaules čempionu titulu no Saratovas Krievijā atgriezusies Latvijas jauniešu izlase ugunsdzēsības sportā. Lielākā daļa ir alsundznieki, kurus trenē Vikentijs Rozgaļs un Juris Špiguns. „Šī ir labākā vieta, kādu esam izcīnījuši,” gandarīts V.Rozgaļs. Latvijas izlasei, kurā Alsungas puiši allaž ir vairākums, šis bija jau devītais pasaules čempionāts.
Kristam spoža uzvara

Kristam spoža uzvara

2019. gada 19. septembrī, 09:15
Trešdien Israel Cycling academy un Latvijas elites izlases riteņbraucējs, kuldīdznieks Krists Neilands (attēlā) triumfēja Beļģijā notiekošajā UCI 1. kategorijas viendienu velobraucienā GP de Wallonie.
Sezonu sāk ar uzvaru

Sezonu sāk ar uzvaru

2019. gada 19. septembrī, 08:00
Kuldīgas novada sporta skolas U15 grupas zēni starptautiskā volejbola draudzības turnīrā Rīgā izcīnījuši pirmo vietu.
Brāļi Martinovi –  čempionāta trijniekā

Brāļi Martinovi – čempionāta trijniekā

2019. gada 18. septembrī, 08:00
Alsundzniekiem Mārcim un Kristapam Martinoviem Latvijas čempionāts rallijkrosā beidzies ar augstiem sasniegumiem – izcīnīta 2. un 3. vieta.
Balvas nosmeļ Rīga

Balvas nosmeļ Rīga1

2019. gada 18. septembrī, 00:00
Kuldīgas novada sporta skolas 55. kausa un Danas Reiznieces-Ozolas 14. kausa un balvu izcīņā godalgotās vietas izcīnījuši Rīgas šahisti.
Turpināt iesākto – tikai otrā pusē

Turpināt iesākto – tikai otrā pusē

2019. gada 11. septembrī, 07:00
„Saistīt dzīvi ar to sporta veidu, kas sirdij tuvs, – tā ir liela veiksme. Nekur tālu no basketbola neaizeju – turpinu darīt iesākto, tikai otrajā pusē,” saka bijusī basketboliste, tagad sieviešu izlases ģenerālmenedžere Gunta Baško.
No Bulgārijas ar pasaules bronzu

No Bulgārijas ar pasaules bronzu

2019. gada 11. septembrī, 02:00
Pasaules čempionātā ātrajā dambretē U10 grupā Kuldīgas novada sporta skolas audzēknis Roberts Serpāns izcīnījis bronzas godalgu.
Sezonu sāk ar medaļām

Sezonu sāk ar medaļām

2019. gada 11. septembrī, 00:00
Alsungas jaunie bokseri starptautiskās sacensībās Daugavpilī izcīnījuši labas vietas.
Uzsēdās un aizbrauca…

Uzsēdās un aizbrauca…

2019. gada 4. septembrī, 06:00
Sešus gadus vecajam motokrosa braucējam Anrijam Libertam – piektā vieta Latvijā. Uz jautājumu, vai draugi zina, ka viņš brauc motokrosā, Anrijs atbild: „Bērnudārzā neticēja. Stāstīju viņiem, ka braucu motokrosā. Teica: „Kā tad!” Mamma dabūja rādīt video, lai ticētu, ka es tomēr braucu ar „moci”.”
Pirmo, bet ne pēdējo reizi

Pirmo, bet ne pēdējo reizi

2019. gada 4. septembrī, 04:00
Pēc sporta spēlēm, ko sarīkoja Kuldīgas invalīdu biedrība "Tu vari!", tās vadītājs Igors Serdjukovs atzina, ka viss noritējis labāk, nekā plānots, un ka pasākumam var būt turpinājums.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.