Aizvērt
Rezultāti izskrieti, vietas noskaidrotas

Rezultāti izskrieti, vietas noskaidrotas

17. Kuldīgas pusmaratonā nepārspēts palika Dmitrijs Serjogins (1:08:17), šo titulu viņš ieguva sesto reizi, savukārt sievietēm līderes godā – Džeina Bareikis (1:17:14) no Amerikas, turp viņa pārcēlusies no Kenijas, bet uz sacensībām Kuldīgā viņu atvedis dzīvesbiedrs Arturs Bareikis, kurš pats arī piedalījās pusmaratonā.
2022. gada 8. augustā, 15:19
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
Kad esi uz riteņa, aizrauj ātrums

Kad esi uz riteņa, aizrauj ātrums

2019. gada 9. oktobrī, 05:00
Jaunais Kuldīgas riteņbraucējs Gusts Lapiņš šosezon labus rezultātus sasniedzis gan sacensībās Latvijā, gan ārzemēs. Šoruden puisis sāka mācīties Murjāņu sporta ģimnāzijā. „Riteņbraukšanā aizrauj ātrums. Ir arī sava veida mocības, jo kādu reizi jāpacīnās. Ir vajadzīga laba fiziskā sagatavotība. Ziemā daudz strādāju arī zālē, vasarā nesanāk – tad esmu uz riteņa,” saka Gusts. Vairāk 9. oktobra „Kurzemniekā”.
Divas spēles, divas uzvaras

Divas spēles, divas uzvaras

2019. gada 9. oktobrī, 02:00
Aizvadītajās brīvdienās sākās jaunā sezona klasiskajā volejbolā un Kuldīgas novada sporta skolas vīriešu komanda Latvijas čempionātā Nacionālās līgas rietumu grupā izcīnījusi divas uzvaras.
Rumbas kausu kāro daudzi

Rumbas kausu kāro daudzi

2019. gada 9. oktobrī, 00:00
Nedēļas nogalē Kuldīgā bērnu komandu turnīrā "Rumbas kauss" pirmās sešas vietas ieguvusi Rīgas šaha skola, septīto atstājot pagājušā gada uzvarētājiem – Šauļiem.
Labākie rezultāti Pēterim un Robertam

Labākie rezultāti Pēterim un Robertam

2019. gada 4. oktobrī, 00:00
Dobelē 58. Imanta Rudeņa piemiņas turnīrā Kuldīgas novada sporta skolas audzēknis Roberts Serpāns (2005. g. dzim. un jaunākiem) 64 lauciņu dambretē izcīnījis 3. vietu, bet pieaugušajiem 100 lauciņu dambretē Pēteris Gailāns uzvarējis.
Nākamajam solim gatavi

Nākamajam solim gatavi

2019. gada 2. oktobrī, 06:00
Kuldīgas novada sporta skolas vīriešu komanda pirms sezonas izcīnījusi 3. vietu pārbaudes turnīrā volejbolā "Ventspils kauss".
Šoreiz – ceturtie

Šoreiz – ceturtie

2019. gada 2. oktobrī, 04:00
Latvijas minifutbola čempionātā Kuldīgas komanda "Nikers" ierindojās ceturtajā vietā.
Jaunā sezonā – ar jaunu sparu

Jaunā sezonā – ar jaunu sparu1

2019. gada 2. oktobrī, 03:00
„Ja apakšā nav piramīdas – jauniešu, kurus iesaistīt, tad sports šajā vietā apstājas. Tāpēc ir ļoti svarīgi strādāt ar bērniem un jauniešiem, lai komandai būtu papildinājums. Šogad pievienojušies septiņi jaunieši,” stāsta florbola komandas „Kuldīga/KNSS” treneris Ivo Solomahins. Komanda Latvijas florbola meistarsacīkstēs 1. līgā pirmo spēli jau aizvadījusi. Vairāk 2. oktobra „Kurzemniekā”.
Pa šķēršļiem cauri Kuldīgai

Pa šķēršļiem cauri Kuldīgai

2019. gada 2. oktobrī, 02:00
28. septembrī Kuldīgā norisinājās "Patria Race" šķēršļu sacensību seriāla posms.
Komanda, kas grib spēlēt volejbolu

Komanda, kas grib spēlēt volejbolu

2019. gada 2. oktobrī, 00:00
Izcīnot pirmajās divās spēlēs uzvaras, veiksmīgi sezonu Latvijas čempionāta Nacionālajā līgā iesākusi Kuldīgas novada sporta skolas vīriešu komanda. Par sagatavošanās procesu un uzdevumiem 16. oktobra „Kurzemniekā” stāsta komandas treneri Jānis Jerumanis un Kaspars Gertners.
Mājup ar kausu un četrām medaļām

Mājup ar kausu un četrām medaļām

2019. gada 2. oktobrī, 00:00
Septembra izskaņā Rīgas šaha skolas atklātajā čempionātā jaunietēm Kuldīgas novada sporta skolas audzēknes izcīnījušas kausu un četras dažāda kaluma medaļas.
Četri lielie kausi paliek mājās

Četri lielie kausi paliek mājās

2019. gada 30. septembrī, 00:00
Kuldīgā 54. starptautiskajā turnīrā volejbolā "Kurzemes kauss" mājinieki trīs vecuma grupās izcīnīja septiņas dažāda kaluma medaļas.
Piepildīt un pabeigt sapni

Piepildīt un pabeigt sapni

2019. gada 25. septembrī, 07:00
„Pirms starta sacensībās ir tā pati mandrāža un adrenalīns. Pēc peldējuma – izjūtas nav vārdos aprakstāmas. Tas ir piedzīvojums. Reizē arī prieks, ka vari to izdarīt joprojām,” saka Inese Ozola, kura aktīvajā peldēšanā atgriezusies pēc divdesmit gadu pārtraukuma. Savulaik bijusi Latvijas jaunatnes izlasē. Peldētāja atzīst, ka azarts nav mazinājies, rezultātu uzlabot gribas arī šodien, startējot vecmeistaru sacensībās.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.