Aizvērt

Smags negadījums, divi miruši

2018. gada 7. oktobrī, 11:39
Raksta autors: Jolanta Hercenberga
Smags negadījums, divi miruši
Avārijā netālu no Rendas naktī uz sestdienu bojā gājis autovadītājs, bet četri pasažieri cietuši.
6. oktobrī 1.05 policija saņēmusi informāciju, ka Kuldīgas novadā uz autoceļa Renda–Sabile aptuveni 7 km no Rendas automašīna Audi A6 nobraukusi no ceļa braucamās daļas un apgāzusies. Negadījumā miris automašīnas vadītājs, 2000. gadā dzimis jaunietis un cietušas vēl četras personas, ziņo Valsts policijas pārstāve Simona Grāvīte.

Viens cietušais tika ievietots Kuldīgas slimnīcas reanimācijas nodaļā, bet 7. oktobrī miris. Divi ārstējas Kuldīgas slimnīcas ķirurģijas nodaļā, viens no stacionēšanas atteicies, pastāstīja slimnīcā.
Komentāri
egita
2018. gada 13. oktobrī, 19:44
Līdzjūtību ģimenei
Gints un Zanda
2018. gada 10. oktobrī, 00:19
Domāju šajā gadījumā vienkārši ir jāizsaka tuviniekiem līdzjūtība nevis spriest par ātrumu un tiesībām. Pirms pāris gadiem netālu no avārijas vietas bojā gāja cik atceros Latvijas jauniešu izlases basketbolisti. Neatminos, ka kāds tad vainoja jauniešus par ātru braukšanu. Tā bija traģēdija piederīgo ģimenēm un tāda pat ir arī šī. Cik saprotu bez tēva palika arī pavisam mazs bērniņš, tāpēc sabiedrībai vajadzētu būt līdzjūtīgai un palīdzēt. Arī man aug divas meitas un varam palīdzēt, ja nepieciešams ar drēbītēm un rotaļlietām vai kā citādi, ja ir tāda nepieciešamība. Tāpat aicinātu arī pārējo sabiedrību būt līdzjūtīgiem un palīdzēt. Izsakam visdziļāko līdzjūtību no mūsu ģimenes.
sandis
2018. gada 9. oktobrī, 07:20
Tam gudritem, kas tik idiali raksta.
Trin savas meles, par to cilveku kas ir nelaime un sniedz savu viedokli par to kas cietusa dzive butu jadara.
Lai no sakuma pasi iemacas audzinat savus bernus un tad sniekt savu viedokli kuri ir cietusi.
Jo tik tiesam ka lasija iepriekseja komentara ka pasaule ir mazina.
Baiba
2018. gada 8. oktobrī, 19:39
Man mira mīļš cilvēciņš dēļ tādiem pagastu puišelīšiem- autovadītājiem. Man ir pilnas tiesības izteikties par tādiem. Tuviniekiem vispār šobrīd internetā nav jāsēž un jālasa kas tiek rakstīts.
Ilze
2018. gada 8. oktobrī, 18:58
Izsaku tuviniekiem visdziļāko līdzjūtību.
Ja pareizi sapratu tad puiša meiteni sauc Sintija. Turies meitene. Dēļ meitiņas turies. Viņš tev ir atstājis daļiņu no sevis.
Es personīgi zēnus nepazinu , bet sajūtas vienalga briesmīgas par notikumu. Laikam tamdēļ kad dels viņus pazina. Viņš arī bija šokēts par notikušo.
Un tiem lieliem runātājiem teikšu tikai vienu. Turiet mēli aiz zobiem un nerunājiet. Vēl jo vairāk tādi kam pašiem aug bērni. No pieredzes saku vārdi mēdz nākt atpakaļ.
UN padomājiet kā jūs justos ja ko tādu par sev tuviem lasītu.
To Sindijai
2018. gada 8. oktobrī, 16:16
Saņemies un nelasi šo komentārus! Tā tikai tu sev padari visu grūtaku!Turaties,vismaz meitiņas dēļ,daļa no viņa ir meitā!
Anete
2018. gada 8. oktobrī, 16:08
Manuprāt, Kurzemniekam, būtu šie komentāri jādzēš un vispār pie šādām ziņām tos vajadzētu aizliegt.
Lai vai kā tur būtu,mēs neesam tiesīgi nosodīt citu dzīves un izvēles kā dzīvot. Un dod Dievs,lai kas tāds nenotiktu ar jūsu tuvajiem un jūs nesaņemtu šādus nicinājumus. Atcerieties-zeme ir apaļa!
Sindija
2018. gada 8. oktobrī, 15:01
Tā pat jūs nekad to nesapratīsiet kamēr ar jūsu pašu tuviniekiem kaut kas nenotiks..
Jūs nekad nesapratīsiet kā ir sēdēt blakus slimnīcā un skatīties kā lēnām izgaist kāds ko Tu tik stipri mīli un saproti , ka nekā nevari viņam palīdzēt ..
Egoisti jūs esat.
Inesei .. Sindija
2018. gada 8. oktobrī, 14:56
Ko Jūs visi varat gudri spriedelēt ? Vispār muti būtu turējuši un padomājuši kā tuvinieki jūtas. Protams , kad viss ir noticis , tad varam te runāt ko kā vajadzēja darīt .. To tā pat nevar mainīt , lai cik sāpīgi nebūtu .
Protams bija jābūt mājās ar mums blakus savai meitiņai . Bet ko nu vairs .. Jūs pat nespējat iedomāties kā es jūtos , un vēl ji vairāk, kā jautas mana vīramāte, kad savs vienīgais dēls ir jaapglabā .
Tā pat nekad nevarēs normāli dzīvot tālāk , apzinoties ka viņam cisa dzīve bija priekšā , un meitiņa jāaudzina bija .. Ayy , neizplūdīšu.. Tā jau grūti ir ..
Inese
2018. gada 8. oktobrī, 10:29
Tādā diennakts stundā jaunajam tēvam ir jābūt mājās pie savas ģimenes, nevis ar draudziņiem pa pagastu jāvizinās.
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.