Aizvērt

Atkal deg automašīnas

2019. gada 16. jūlijā, 08:00
Raksta autors: Jolanta Hercenberga
Atkal deg automašīnas
Naktī uz otrdienu Kuldīgas novada Pelču pagasta Ābeļciemā degušas divas automašīnas un vienstāva dzīvojamās mājas piebūve.
35 minūtes pēc pusnakts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā saņemts izsaukums uz Pelču pagastu, kur degušas divas vieglās automašīnas un piebūve (7 m2). Ap diviem naktī ugunsgrēks likvidēts. Valsts policijas Kuldīgas iecirkņa priekšnieks Normunds Aleckis apstiprina, ka šo objektu degšana ir saistīta, ierosināta krimināllieta un sākta izmeklēšana. „Tā kā notiek aktīvs darbs, pagaidām komentārus nevaru sniegt,” saka N.Aleckis, bet apstiprina, ka viena automašīna pieder prokuroram Gintam Mežiņam.

Otras degušās automašīnas īpašniece Baiba Lange sacīja, ka presē komentēt to negrib. Savā feisbuka kontā viņa bija ielikusi bildi ar zaļo automašīnu, kas viņai pieder deviņus gadus: „Šis pilnmēness kādam (-iem) radījis īssavienojumu smadzenēs – lai, novaktējot nakts stundu, atnāktu un iznīcinātu to, kas pieder otram... Dzelži ir dzelži! Paldies Dievam, pašiem viss kārtībā (paldies arī spēlītei Skrāpē un laimē, kas neļāva savlaicīgi iemigt; pamanījām liesmas).”
Komentāri
Daiga
2019. gada 29. jūlijā, 00:04
Var viegli saskaitīt cik automašīnas Kuldīgas rajonā ļaunprātīgi ir dedzinātas? Tai skaitā cik kārtības sargi ir cietuši no ļaunpratīgām auto dedzināšanām? Kad kartibas sargiem tika dedzinātas automašīnas arī pats Mežiņš bija policijas priekšnieks. Laiku atpakaļ Pārventā redzama vietā pie mājas stāvēja nodedzināta automašīna. Vai kāds kaut ko meklē? Policija nekad neko nav izmeklejusi, tikai imitācija. Cik šādas lietas policija ir atklājuši? Nulle atklājums. Arī šis būs nulle.olicijai ir bail no noziedzniekiem, kuri pa pilnam staigā pa pilsētu nemaz nerunājot par auto demolēšanu,..... bērnudārzs ir abās pusēs.
Gailene
2019. gada 17. jūlijā, 19:04
To Fredis -vēl jau paliks tūristi,bet nu tie arī ātri aizbrauks,būs jāgaida nākošie .
Zibenis
2019. gada 17. jūlijā, 16:09
Kuldīgas policijai ir viena liela nelaime.Tur daži neprot turēt muti.Pie vienas pat advokateļi rindā stāv, lai draudzīgi patērzētu par notiekošo.Un visi to zina, bet muti jau nevienam aizlīmēt ar varu nevar.
Jana
2019. gada 17. jūlijā, 15:55
No savas pieredzes varu teikt - bija policijā kārtība, kad tur strādāja G.Mežiņš. runāja bez liekvārdības, tieši par lietu un nevis par citām globālajām problēmām. Kā to dara citi.
tt
2019. gada 17. jūlijā, 13:06
Kuldīgā nav policija,un tur tā bēda.Stāsts no manas pieredzes.Uzrakstīju iesniegumu policijai par čigāniem,ka draud salietojušies narkotikas,naktīs trako,un policija man mierīgi paskaidroja,ka viņi čigāniem neko izdarīt nevarot,jo viņi uz policijas aicinājumu ierasties-nereaģējot.Nu kur vēl tālāk? Ja jau ar tik prastu lietu netiek galā,tad ko runāt par dedzināšanām???Uzskatu,ka poliči Kuldīgā ir nulle,tik vien ir kā saņem algu no mūsu nodokļiem,un ar valsts mašīnu aived bērnus uz skolu.
Fredis
2019. gada 17. jūlijā, 11:57
Pilsēta ar ugunīgu dvēseli. Viss notiek, tā turpināt, pēc dažiem gadiņiem te būs palikuši tikai pusnodzerti baņģugas, čavas un penši. Bezdarbības rezultāts, tik ielaisti drošības jautājumi, ka pie pie šādām problēmām priekšsēdētāja nestrostē vietējo priekšnieķeli, bet gan skrien pie ministriem. Cirks, ja nebūtu tik skumji. Kad prokuroram un uzņēmējam piesvilina, tad LV mēroga problēma, bet nodurti, regulāri piekauti cilvēki, 1905. gada parkā sievietēm uzmākšanās gadījumi nevienu neinteresē
Māris
2019. gada 17. jūlijā, 11:13
Pilnīgi un noteikti visatļautība nozīdzīgās pasaules ļautiņu vidū..... Mežiņš kādu kārtīgi papurinājis, ka šādi tiek deszināta manta. Noķert un sodīt!
viedais tēls
2019. gada 17. jūlijā, 10:44
Laiks pilsētas moto nomainīt uz "Kuldīga - pilsēta ar sviluma smaku"
Jānis
2019. gada 17. jūlijā, 10:43
Vai pazudusī laulātā, kura nezināmu iemeslu dēļ, klīst pa VID deklarāciju, ir atradusi ceļu uz mājām? :D
Agnese
2019. gada 16. jūlijā, 23:45
Tie, kuri pārkāpj likumu, tiek sodīti, sodītie vienmēr uzskatīs, ka nav vainīgi. Savādāk sevi nevar pierādīt, kā tikai turpināt rīkoties pret likumu.
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.