Aizvērt

„Esmu labā formā”

2019. gada 11. decembrī, 05:00
Raksta autors: Kurzemnieks.lv
„Esmu labā formā”
ASV pilsētā Paloalto tradicionālajās skrējēju sacensībās „Payton Jordan Cardinal Invitational” Uģis Jocis sasniedza jaunu personīgo rekordu 5000 m – 13:56,89. Otrajā skrējienā viņš bija 15. vietā, kopvērtējumā – 36. Ar šo rezultātu Uģis ir astotais ātrākais Latvijas 5000 m skrējēju rangā.
Foto: Uģa Joča arhīvs
„Man vienmēr vajag sev izvirzīt kādu mērķi un darīt visu, lai to sasniegtu,” saka Kuldīgas novada sporta skolas treneris un vieglatlēts Uģis Jocis, kurš Eiropas čempionātā krosa stafetes skrējienā kopā ar citiem Latvijas pārstāvjiem nupat izcīnījis 12. vietu, bet pirms tam Kuldīgas novada atklātajā čempionātā vieglatlētikā uzvarējis 2000 m skrējienā, sasniedzot jaunu Latvijas rekordu telpās – 5:17,23.
Uģis: – Speciāli rekordam negatavojos, bet jāsaka godīgi – zināju, ka tas kritīs, varbūt nedomāju, ka uzreiz par tik daudzām sekundēm. Tādēļ, ka gatavojos Eiropas čempionātam krosā, kas 8. decembrī notika Portugālē. Biju skrējis un padarījis galvenos darbiņus, kas vajadzīgi krosam. Mazliet neierasti – šoreiz novembrī skrēju ātrāk nekā citus gadus šajā periodā. Likumsakarīgi, ka rekords krita. Liela pārsteiguma pašam nebija. Protams, esmu apmierināts. Telpās galvenie starti būs tikai februāra beigās un marta sākumā.


Intervija 11. decembra Kurzemniekā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.