Aizvērt

Labi rezultāti Olaines turnīrā

2019. gada 27. novembrī, 02:00
Raksta autors: Inta Jansone
Labi rezultāti Olaines turnīrā
Olaines šaha svētkos labi panākumi arī Kuldīgas novada sporta skolas audzēkņiem. Pirmajā rindā Teofils Jūrmalis, otrajā no kreisās Matejs Pētersons, Ance Reiha, Raivo Šteinbergs.
Foto: Gunāra Gertnera arhīvs
Kuldīgas novada sporta skolas 32 šaha nodaļas audzēkņi guvuši labus rezultātus un pieredzi Olaines šaha svētkos.
Trijos atsevišķos turnīros piedalījušies 148 jaunie šahisti no Latvijas un Lietuvas.

Labākie startējuši stiprākajā (pirmās un otrās sporta klases) turnīrā. Kuldīdznieks Raivo Šteinbergs 42 dalībnieku konkurencē ar sešiem punktiem no astoņiem izcīnījis 3. vietu. Pa pieciem punktiem ir Kristeram Feldmanim (8. vieta), Krišam Sproģim (10.) un Kārlim Krūmiņam (11.). Ancei Reihai 4,5 punkti (16.), Nellijai Jēkabsonei četri (18.), bet 3,5 punkti Valērijai Nikolai Āboltiņai (27.) un Vanesai Pļavarājai (29.).

B turnīrā, kurā spēlēja audzēkņi ar trešo un ceturto sporta klasi, pirmo vietu ar septiņiem punktiem izcīnījis Hugo Teodors Pupiņš. Pa 5,5 punktiem Matejam Pētersonam (8. vieta), Renāram Prūsim (11.), Valteram Jūrmalim (12.) un Jānim Krūmiņam (13.).

Iesācēju turnīrā labākais kuldīdznieks bija sešgadīgais Teofils Jūrmalis, kurš ar pieciem punktiem ierindojies 7. vietā. Piecus punktus un 8. vietu ieguvis Evards Rožkalns. Oliveram Herbertam (15. vieta) četri punkti.

Noslēgumā kausus, medaļas un balvas saņēma labākie savos turnīros, labākās meitenes un labākie spēlētāji savā vecuma grupā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.