Aizvērt

Čempioni – ventspilnieks un kuldīdzniece

2019. gada 22. novembrī, 06:00
Raksta autors: Inta Jansone
Čempioni – ventspilnieks un kuldīdzniece
Pēc Kuldīgas atklātā šaha čempionāta – veiksmīgākie mājinieki: (pirmajā rindā) Valērija Nikola Āboltiņa, Nellija Jēkabsone, Ance Reiha, (otrajā) Ilze Burkevica, Jānis Āboliņš.
Foto: kuldīdznieces. Gunāra Gertnera arhīvs
Par Kuldīgas atklātā šaha čempionāta uzvarētāju kļuvis ventspilnieks Jānis Isakovs – septiņās partijās viņš izcīnījis piecas uzvaras, bet divas pabeidzis neizšķirti, kopā iegūstot sešus punktus. Sievietēm šoreiz tikai viena dalībniece, un Ilze Burkevica ar 4,5 punktiem ieguvusi čempiones titulu.
Turnīrā sacentās 26 šahisti no Kuldīgas, Liepājas, Ventspils, Rīgas un Tukuma, un neatkarīgi no dzimuma vai vecuma grupas katrs spēlēja ar tādiem pretiniekiem, kuriem bija līdzīgs punktu skaits.

Vīriešiem otrajā vietā ar 5,5 punktiem – kuldīdznieks Jānis Āboliņš, trešajā ar pieciem punktiem – rīdzinieks Staņislavs Meļihovs.

Senioru 60+ ieskaitē starp septiņiem dalībniekiem ar 4,5 punktiem labākais bija Aleksandrs Afanasjevs (Rīga). Jauniešiem līdz 18 trīs zēni izcīnīja 3,5 punktus, un papildrādītāji pirmo vietu piešķīra Markusam Apenītim (Liepāja), otro – Krišam Sproģim (Kuldīga), trešo – Raivo Šteinbergam (Kuldīga). Jaunietēm 1. vietā Nellija Jēkabsone (3 p.), otrā bija Ance Reiha (2,5), trešā – Valērija Nikola Āboltiņa (2), visas ir kuldīdznieces.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.