Aizvērt

Vieglatlētika – tas ir dzīvesveids

2019. gada 13. novembrī, 07:00
Raksta autors: Kurzemnieks.lv
Vieglatlētika – tas ir dzīvesveids
„Trenerim jāpatīk darbam, ko viņš dara. Ja nav tajā iekšā ar sirdi un dvēseli, nekas neizdosies,” saka Kuldīgas novada sporta skolas vieglatlētikas trenere Ilze Stukule.
Foto: Ilzes Stukules arhīvs
„Trenerim jābūt darbā iekšā ar sirdi un dvēseli. Īstenībā citādi nevar: braucam uz sacensībām, esam ar audzēkņiem kopā, bieži vien tik daudz par viņiem zinām. Sarunas jau nav tikai par sportu,” saka Kuldīgas novada sporta skolas trenere Ilze Stukule, kura saņems Eiropas Vieglatlētikas sieviešu līderības apbalvojumu un ir viena no 12 Kuldīgas novada Goda balvas saņēmējiem.
Pa šiem gadiem tev izdevies audzēkņus saliedēt, viņi arī pēc sporta skolas beigšanas nāk ciemos, palīdz tiesāt sacensības. Kāda ir šīs veiksmes formula?

I.Stukule: – Man šķiet, ka tā ir atmosfēra, kas mums, vieglatlētiem, valda manēžā. Vakarā pēc nodarbības audzēkņi paliek un vēl spēlē bumbu. Tas ir dzīvesveids. Labi, ka ir vieta, kur atnākt, kad viņi jau studē, strādā. Mēs vieni paši bez sporta skolas beidzējiem sacensības nevarētu sarīkot. Latvijā tiesnešu joma nav sakārtota.


Interviju lasiet 13. novembra Kurzemniekā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.