Aizvērt

Sezonu beidz uz pozitīvas nots

2019. gada 6. novembrī, 02:00
Raksta autors: Inta Jansone, Lāsma Reimane
Sezonu beidz uz pozitīvas nots
Skriešanas seriāla "Kuldīgas apļi" labākās dalībnieces savā grupā Zane Andersone un Līga Freiberga kopā ar sacensību rīkotāju Arvīdu Šefanovski.
Foto: Lāsma Reimane
Sestdien klubā "Poligons" pulcējušies ne tikai skriešanas seriāla "Kuldīgas apļi" godalgu ieguvēji, bet arī citi šī sporta veida entuziasti.
Šogad skrējienā bijis 131 dalībnieks. Astoņas uzvaras seriālā izcīnījuši Viktorija Bogdanova un Lauris Grīniņš, septiņas – Izabella Bogdanova, Līga Freiberga un Ludmila Joce, sešas – Āris Brantevics un Jānis Ausmanis. Visaktīvākās ģimenes ir Bogdanovi (pieci skrējēji), Lindes/Verpakovski (trīs) un Liekmaņi (trīs).

Līga Freiberga savā grupā ieguvusi pirmo vietu, bet Zane Andersone – otro. Abas ar sportu nodarbojas ikdienā, tāpēc skrienot arī Kuldīgas apļos. L.Freiberga saka: „Esmu piedalījusies visos posmos. Skrienu jau kopš skolas laikiem, un tā man kļuvusi par tradīciju. Ja esi Kuldīgā un esi sportists, tad ir iekšējs pienākums piedalīties. Vasarā man patīk skriet pa mežu, ziemā trenējos pilsētas ielās. Nākamās sezonas mērķis ir rezultātu uzlabot. Cepuri nost Arvīdam Šefanovskim, ka spēj to noorganizēt daudzus gadus.”

Z.Andersonei ir pirmais gads, kad viņa piedalījusies visos astoņos posmos: „Par paveikto priecājos. Tiekamies katru otro vakaru un skrienam krosiņu, viena otru motivējam. Mums patīk pacīnīties un uzlabot laiku. Bet sports taču uzlabo veselību.”
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.